SBBK-golfen

Onsdag 8 september 2021

 • Vinnarna av SBBK golfen 2021, Ann Fred Gau och Håkan Andersson
  Vinnarna av SBBK golfen 2021, Ann Fred Gau och Håkan Andersson
 • Magnus Tegel laddar för dagens första slag
  Magnus Tegel laddar för dagens första slag
 • Kallfors pro, Jocke Rask, hade uppvisning innan tävlingen
  Kallfors pro, Jocke Rask, hade uppvisning innan tävlingen
 • Långväga besök från en av klubbens första SM vinnare (1978) Kent Eriksson, som även kom trea totalt i tävlingen. Här flankerad av tävlingsledningen bestående av Jonte Karlsson och Johan Strömwall
  Långväga besök från en av klubbens första SM vinnare (1978) Kent Eriksson, som även kom trea totalt i tävlingen. Här flankerad av tävlingsledningen bestående av Jonte Karlsson och Johan Strömwall
 • Audi Södertälje fanns med som sponsorer på ett hål. Här ser vi den nya elbilen med 600 hk under huven
  Audi Södertälje fanns med som sponsorer på ett hål. Här ser vi den nya elbilen med 600 hk under huven

Dagen började med att, alltid trevlige pron, Jocke Rask visade deltagarna hur man driver en golfboll. Utan att ta i så skickade Rask iväg bollen cirka 280 meter med en halvsving! Ett uppskattat inslag av deltagarna som i år bestod av cirka 30 golfare med olika SBBK- anknytning. Vädret visade sig från sin bästa sida även om det stundtals var kallt i vindbyarna.

Nytt för året var att det även fanns sponsorinslag på banan. Audi Södertälje hade ett hål där det var närmast hål som gällde och priset var en gratis weekendbil. Även Sportsground, producenter av sändningarna för SBL herr, hade en likadan tävling där priset var gratis koder till alla matcher i årets säsong.

Tävlingen avslutades med en gemensam lunch där dam-och herrlagets coacher Jesper Sundberg samt Ludwig Degernäs gav information om den kommande säsongen. Det finns förhoppningar hos båda herrarna om framskjutna placeringar.

Årets SBBK-mästare i golf blev Ann Fred Gau på damsidan och Håkan Andersson bland herrarna. De var dock inte de enda som fick priser utan det digra prisbordet räckte både till de åtta främst placerade samt att det skedde utlottningar av pris till de som inte tillhörde den skaran.

Projektgruppen för tävlingen, bestående av klubbdirektör Johan Strömwall samt ”legendarerna” Bitte Andersson och Jonte Karlsson fick applåder för väl genomfört evenemang vilket gjorde att trion lovar att återkomma med ny tävling nästa höst eller vår. Håll ögonen öppna, för tankar finns att göra det hela än större!

Relaterade nyheter

 • Skalhuset.se

  Skrivet 2022-09-13

  SBBK kan stolt meddela att Skalhuset.se har förlängt sitt partnerskap med klubben som officiell partner.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK golfen i Trosa är avgjord.

  Skrivet 2022-09-12

  I blåsigt men vackert väder avgjordes i fredags SBBK golfen på Trosa golfklubb. Över 30 spelare och sponsorer tillsammans med en del andra SBBK:are hade en mycket trevlig dag.

  Läs mer
 • SBBK Golfen 2022

  Skrivet 2022-08-23

  Nu är det hög tid att anmäla sig till SBBK-golfen den 9:e september om du inte redan gjort det!! Deadline för anmälan är den 26:e augusti!

  Läs mer
SBBK