Jonathan Person tillbaka i SBBK

Lördag 14 augusti 2021

 • Foto: Anna Forsström
  Foto: Anna Forsström
 • Foto: Anna Forsström
  Foto: Anna Forsström
 • Foto: Anna Forsström
  Foto: Anna Forsström
 • Foto: Anna Forsström
  Foto: Anna Forsström

SBBK utökar rutinen och kompetensen i laget ytterligare genom att sajna Jonathan Person. Person spelade i SBBK säsongerna 2018-19 och 2019-20 och var liksom en annan återvändare, Alexander Lindqvist, med när laget tog SM-guld i Scaniarinken 2019. Förra säsongen spelade nu 28-årige Person i Rumänien.

 

 Med sajnen av Jonte så är våran play maker för säsongen 21-22 klar. Kul att ha tillbaka Jonte i laget, jag hoppas och tror att han kommer komma lika hungrig som förra gången han var här. Jag har en bra relation med Jonte och det klickade bra i år när han ville hem, säger head coach Ludwig Degernäs och fortsätter: 

 

 Vi har jobbat på det länge, så det känns bra att vi har kunnat stängt allting nu så att vi kan komma redo till starten 24 augusti när laget samlas för första gången. 


Klara spelare inför kommande säsong:

Jonathan Person

Nick Griffin

Alexander Lindqvist
Uros Cigoja
Galin Smith 

Anton Gaddefors
Dino Pita 

Lazar Radosavljevic
Martin Pahlmblad

William Kermoury   


Lina Agnemar

 

Relaterade nyheter

 • Ny spelare signad!

  Skrivet 2022-08-08

  SBBK kan idag presentera den amerikanske 202 cm långe centern Stephen Ugochukwu, som precis skrivit under ett 1-årsavtal med klubben.

  Läs mer
 • Ny pointguard klar!

  Skrivet 2022-07-23

  SBBK kan idag presentera den amerikanske 24-årige pointguarden Walter Kelser, som skrivit ett års avtal med SBBK:s herrlag.

  Läs mer
 • Theo Kermoury klar för SBBK

  Skrivet 2022-06-22

  Södertälje Basketbollklubb har kommit överens med Theo Kermoury, yngre bror till SBBK Herrs William Kermoury, om ett 4-årsavtal.

  Läs mer
SBBK Herrlaget