Pema People ny partner till SBBK!

Måndag 15 mars 2021

Vi är glada att kunna välkomna bemanningsföretaget Pema People som ny partner till SBBK.

 

– Det är ett intressant samarbete och partnerskap, där vi gemensamt vill integrera inom våra nätverk, och även hjälpa varandra till utökade affärer. Det finns också goda möjligheter för våra unga spelare att få jobbuppdrag genom Pema. SBBK ser Pema som en modern partner att växa tillsammans med, säger SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall.

Pema People?

Pema People ett fullsortiments bemanningsföretag inom såväl kollektiv- som tjänstemannaområdet, som ständigt slipar  på nya verktyg för framtiden. De är experter på bemanning och personal.

 

Kontakta Marwan Jabbo (marwan.jabbo@pemapeople.s e alt. 0730 – 39 03 21) om du vill använda Pemas tjänster.  

 

Läs mer om Pema på www.pemapeople.se

 

 

Relaterade nyheter

 • Årets SBBK:are 2021; Andjelko Ilic

  Skrivet 2021-10-05

  Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort stora och viktiga insatser för SBBK.

  Läs mer
 • Lugnt Årsmöte i SBBK

  Skrivet 2021-09-29

  Under tisdagskvällen hölls SBBK:s årsmöte i Täljehallen, inför runt 30-talet medlemmar. Ordförande för mötet var Boel Godner, som med van hand lotsade mötet genom agendan.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK-golfen

  Skrivet 2021-09-08

  Årets SBBK-golf gick av stapeln på Kallfors golfbana i fredags. Som tidigare år var deltagarantalet cirka 30 spelare och det sammanfattade betyget från dem blev väldigt gott.

  Läs mer
SBBK