Atena tjänstledig för att jobba för Hammarby Fotboll

Fredag 15 januari 2021

 • Atena Gerontidou hjälper en skadad spelare i match i SBL. Foto: Anna Forsström
  Atena Gerontidou hjälper en skadad spelare i match i SBL. Foto: Anna Forsström
 • Atena Gerontidou i samband med match i SBL. Foto: Anna Forsström
  Atena Gerontidou i samband med match i SBL. Foto: Anna Forsström

Atena Gerontidou har jobbat för Södertälje Basketbollklubb sedan 2016. Det närmaste halvåret kommer hon dock byta Täljehallen mot Tele2 Arena. Hon kommer vara tjänstledig från SBBK för att jobba som team manager åt Hammarby Fotbolls herrlag i Allsvenskan.

 

Atena Gerontidou har under fem säsonger varit spindeln i nätet på SBBK:s kansli främst kring elitverksamheten, allt från resebokningar till matcharrangemang. Från och med den 18 januari och ett halv år framåt kommer hon vara tjänstledig från sin nuvarande roll i SBBK.

 

– Jag är tacksam att klubben ger mig den här möjlighet att kunna vara tjänstledig för att testa på att jobba för Hammarby, det är en kul och intressant möjlighet. Men jag vill betona att det inte har att göra med att jag inte trivs i SBBK, tvärtom har jag älskat att jobba för klubben. Alla fantastiska kollegor, funktionärer, ledare och spelare, säger  Atena Gerontidou.

 

SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall lyfter fram Atena som en väldigt uppskattad och viktig medarbetare i SBBK:s organisation. 

 

 – Atena är en väldigt viktig person för SBBK, så det är väldigt tråkigt för oss. Vi kommer alla få hjälpas åt att fylla tomrummet efter henne under den här perioden - tills hon återvänder. Det enda positiva är att vi kan minska lönekostnaderna något, vilket är positivt med tanke på den situation vi befinner oss i på grund av corona. Vi önskar henne lycka till med sitt nya uppdrag och välkommen tillbaka, säger Johan Strömwall.

 

Läs även nyheten på Hammarby Fotbolls hemsida: Nytt år – och nya ansikten i herrarnas ledarstab


Rikard Aspegren 

Relaterade nyheter

 • Årets SBBK:are 2021; Andjelko Ilic

  Skrivet 2021-10-05

  Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort stora och viktiga insatser för SBBK.

  Läs mer
 • Lugnt Årsmöte i SBBK

  Skrivet 2021-09-29

  Under tisdagskvällen hölls SBBK:s årsmöte i Täljehallen, inför runt 30-talet medlemmar. Ordförande för mötet var Boel Godner, som med van hand lotsade mötet genom agendan.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK-golfen

  Skrivet 2021-09-08

  Årets SBBK-golf gick av stapeln på Kallfors golfbana i fredags. Som tidigare år var deltagarantalet cirka 30 spelare och det sammanfattade betyget från dem blev väldigt gott.

  Läs mer
SBBK