Atena tjänstledig för att jobba för Hammarby Fotboll

Fredag 15 januari 2021

 • Atena Gerontidou hjälper en skadad spelare i match i SBL. Foto: Anna Forsström
  Atena Gerontidou hjälper en skadad spelare i match i SBL. Foto: Anna Forsström
 • Atena Gerontidou i samband med match i SBL. Foto: Anna Forsström
  Atena Gerontidou i samband med match i SBL. Foto: Anna Forsström

Atena Gerontidou har jobbat för Södertälje Basketbollklubb sedan 2016. Det närmaste halvåret kommer hon dock byta Täljehallen mot Tele2 Arena. Hon kommer vara tjänstledig från SBBK för att jobba som team manager åt Hammarby Fotbolls herrlag i Allsvenskan.

 

Atena Gerontidou har under fem säsonger varit spindeln i nätet på SBBK:s kansli främst kring elitverksamheten, allt från resebokningar till matcharrangemang. Från och med den 18 januari och ett halv år framåt kommer hon vara tjänstledig från sin nuvarande roll i SBBK.

 

– Jag är tacksam att klubben ger mig den här möjlighet att kunna vara tjänstledig för att testa på att jobba för Hammarby, det är en kul och intressant möjlighet. Men jag vill betona att det inte har att göra med att jag inte trivs i SBBK, tvärtom har jag älskat att jobba för klubben. Alla fantastiska kollegor, funktionärer, ledare och spelare, säger  Atena Gerontidou.

 

SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall lyfter fram Atena som en väldigt uppskattad och viktig medarbetare i SBBK:s organisation. 

 

 – Atena är en väldigt viktig person för SBBK, så det är väldigt tråkigt för oss. Vi kommer alla få hjälpas åt att fylla tomrummet efter henne under den här perioden - tills hon återvänder. Det enda positiva är att vi kan minska lönekostnaderna något, vilket är positivt med tanke på den situation vi befinner oss i på grund av corona. Vi önskar henne lycka till med sitt nya uppdrag och välkommen tillbaka, säger Johan Strömwall.

 

Läs även nyheten på Hammarby Fotbolls hemsida: Nytt år – och nya ansikten i herrarnas ledarstab


Rikard Aspegren 

Relaterade nyheter

 • Skalhuset.se

  Skrivet 2022-09-13

  SBBK kan stolt meddela att Skalhuset.se har förlängt sitt partnerskap med klubben som officiell partner.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK golfen i Trosa är avgjord.

  Skrivet 2022-09-12

  I blåsigt men vackert väder avgjordes i fredags SBBK golfen på Trosa golfklubb. Över 30 spelare och sponsorer tillsammans med en del andra SBBK:are hade en mycket trevlig dag.

  Läs mer
 • SBBK Golfen 2022

  Skrivet 2022-08-23

  Nu är det hög tid att anmäla sig till SBBK-golfen den 9:e september om du inte redan gjort det!! Deadline för anmälan är den 26:e augusti!

  Läs mer
SBBK