Idag vill vi bara säga tack!

Lördag 5 december 2020

Fotograf är eldsjälen Anna Forsström.
Fotograf är eldsjälen Anna Forsström.
I dag är det Internationella frivilligdagen. SBBKs framgång är alla som väljer att engagera sig i föreningen. Utan er, ingen förening.
 
Utan er, alla ideella ledare, funktionärer och eldsjälar som väljer att lägga sin lediga tid på SBBK hade vi inte kunnat vara en förening med över 700 barn och ungdomar och med elitlag både på dam- och herrsidan. Utan er hade vi inte kunnat ta vårt samhällsansvar i Södertälje. Utan er hade vi inte kunnat se ljuset i mörkret under den här tiden med corona. 
Till alla er som på något sätt har bidragit till Södertälje Basketbollklubb vill vi bara säga - TACK!
 
Internationella frivilligdagen?
Dagen instiftades av FN 1985 med syftet att lyfta fram och hylla det ideella arbetet som människor gör. Internationella Frivilligdagen firas i hela världen med allt från fester för volontärer till aktiviteter av typen ”operation dagsverke”. Sverige är ett av de mest engagerade länderna i världen! Hela 51 % av svenskarna engagerar sig ideellt, i snitt 14 timmar i månaden, i olika former av ideellt arbete.   
 


 Rikard Aspegren

Relaterade nyheter

 • Årets SBBK:are 2021; Andjelko Ilic

  Skrivet 2021-10-05

  Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort stora och viktiga insatser för SBBK.

  Läs mer
 • Lugnt Årsmöte i SBBK

  Skrivet 2021-09-29

  Under tisdagskvällen hölls SBBK:s årsmöte i Täljehallen, inför runt 30-talet medlemmar. Ordförande för mötet var Boel Godner, som med van hand lotsade mötet genom agendan.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK-golfen

  Skrivet 2021-09-08

  Årets SBBK-golf gick av stapeln på Kallfors golfbana i fredags. Som tidigare år var deltagarantalet cirka 30 spelare och det sammanfattade betyget från dem blev väldigt gott.

  Läs mer
SBBK