Idag vill vi bara säga tack!

Lördag 5 december 2020

Fotograf är eldsjälen Anna Forsström.
Fotograf är eldsjälen Anna Forsström.
I dag är det Internationella frivilligdagen. SBBKs framgång är alla som väljer att engagera sig i föreningen. Utan er, ingen förening.
 
Utan er, alla ideella ledare, funktionärer och eldsjälar som väljer att lägga sin lediga tid på SBBK hade vi inte kunnat vara en förening med över 700 barn och ungdomar och med elitlag både på dam- och herrsidan. Utan er hade vi inte kunnat ta vårt samhällsansvar i Södertälje. Utan er hade vi inte kunnat se ljuset i mörkret under den här tiden med corona. 
Till alla er som på något sätt har bidragit till Södertälje Basketbollklubb vill vi bara säga - TACK!
 
Internationella frivilligdagen?
Dagen instiftades av FN 1985 med syftet att lyfta fram och hylla det ideella arbetet som människor gör. Internationella Frivilligdagen firas i hela världen med allt från fester för volontärer till aktiviteter av typen ”operation dagsverke”. Sverige är ett av de mest engagerade länderna i världen! Hela 51 % av svenskarna engagerar sig ideellt, i snitt 14 timmar i månaden, i olika former av ideellt arbete.   
 


 Rikard Aspegren

Relaterade nyheter

 • Skalhuset.se

  Skrivet 2022-09-13

  SBBK kan stolt meddela att Skalhuset.se har förlängt sitt partnerskap med klubben som officiell partner.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK golfen i Trosa är avgjord.

  Skrivet 2022-09-12

  I blåsigt men vackert väder avgjordes i fredags SBBK golfen på Trosa golfklubb. Över 30 spelare och sponsorer tillsammans med en del andra SBBK:are hade en mycket trevlig dag.

  Läs mer
 • SBBK Golfen 2022

  Skrivet 2022-08-23

  Nu är det hög tid att anmäla sig till SBBK-golfen den 9:e september om du inte redan gjort det!! Deadline för anmälan är den 26:e augusti!

  Läs mer
SBBK