Svensk Basket Moves - med hjälp av SBBK

Torsdag 3 december 2020

Svenska Basketbollförbundet har spelat in två fysträningspass för ungdomar. Bakom övningarna står SBBKs fystränare Toni Bizaca, en av SBL:s bästa spelare genom tiderna. Dessutom är det SBBK:s damlags Matilda Claesson och herrlagets Simon Malmqvist Scott som visar övningarna.

 

Coronarestriktioner gör att basketspelare födda 2004 och tidigare inte har möjlighet att träna och spela matcher med laget. Svenska Basketbollförbundet har därför spelat in två fysträningspass med ligaspelare som ungdomar kan följa hemifrån.

 

I spelaren ovan kan du se det första styrketräningspasset med fokus på flexibilitet och mobilitet.

 

Hela träningsprogrammet kan du ladda ner här >>>

 

Det andra träningspasset kommer sändas tisdagen den 8 december live på Svensk Baskets kanaler på Youtube och Facebook, men kommer även gå att se i efterhand.

 

Läs mer om "Svensk Basket Moves" 


Rikard Aspegren 

Relaterade nyheter

 • Årets SBBK:are 2021; Andjelko Ilic

  Skrivet 2021-10-05

  Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort stora och viktiga insatser för SBBK.

  Läs mer
 • Lugnt Årsmöte i SBBK

  Skrivet 2021-09-29

  Under tisdagskvällen hölls SBBK:s årsmöte i Täljehallen, inför runt 30-talet medlemmar. Ordförande för mötet var Boel Godner, som med van hand lotsade mötet genom agendan.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK-golfen

  Skrivet 2021-09-08

  Årets SBBK-golf gick av stapeln på Kallfors golfbana i fredags. Som tidigare år var deltagarantalet cirka 30 spelare och det sammanfattade betyget från dem blev väldigt gott.

  Läs mer
SBBK