Lyckad SBBK golf igen!

Tisdag 29 september 2020

För tredje året i rad arrangerades i lördags den populära SBBK golfen. Tävlingen gick av stapeln på Salems GK i strålande höstväder med en väl preparerad bana som satte de trettio deltagarna på ordentliga prov.

Den tilltänkta lite större tävlingen fick i år minskas på grund av de restriktioner gällande covid 19 som tyvärr fortsätter ge vissa svårigheter gällande arrangemang. Tanken från början var annars ett större event med sponsorer men den fick nu bantas ned och bli mer av en ”kamrat” – tävling. Förhoppningsvis kan arrangemanget utökas nästa år då det visat sig vara en populär träff för många SBBK fantaster och intresset för att vara med stiger för varje gång det arrangeras.

Tävlingen blev lyckad med en strålande sol som sken hela dagen och de yttre förutsättningarna kunde ingen klaga på. Golfen blev svårare, mycket beroende på ”såphala” greener, och resultaten lär knappast skrivas in i historieböckerna.

Efter tävlingen kom klubbdirektör Johan Strömwall och berättade om läget i klubben. En intressant dragning utifrån gällande pandemi situation men även med ett positivt budskap inför framtiden. Speciellt intressant tyckte deltagarna att den kommande ungdomssatsningen verkar vara.

Därefter skedde prisutdelning, med ansenliga priser med tanke på deltagarantalet, där SBBK, Volkswagen samt Sportsground skall ha tack för att de ställde upp. Populärt var de senares pris vilket innebar att två deltagare lottades ut att få se alla sändningar gratis från grundserien av herrarnas liga.

Resultaten blev enligt följande:

Damklass
Bitte Andersson 69 slag
Christina Crona 71 slag
Ulrika Lindén 74 slag

Herrklass
Jimmy Bränn 74 slag
Mats Jernmo 75 slag
Jan Cannervall 76 slag

Närmast hål
Ann Fred Gau

Längsta drive
Ann Fred – Gau
Björn Fred

Relaterade nyheter

 • Årets SBBK:are 2021; Andjelko Ilic

  Skrivet 2021-10-05

  Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort stora och viktiga insatser för SBBK.

  Läs mer
 • Lugnt Årsmöte i SBBK

  Skrivet 2021-09-29

  Under tisdagskvällen hölls SBBK:s årsmöte i Täljehallen, inför runt 30-talet medlemmar. Ordförande för mötet var Boel Godner, som med van hand lotsade mötet genom agendan.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK-golfen

  Skrivet 2021-09-08

  Årets SBBK-golf gick av stapeln på Kallfors golfbana i fredags. Som tidigare år var deltagarantalet cirka 30 spelare och det sammanfattade betyget från dem blev väldigt gott.

  Läs mer
SBBK