Ny Barn- och ungdomssportchef klar för SBBK!

Tisdag 3 december 2019

Alexander Wikner
Alexander Wikner

I samband med SBBKs pågående förändringsarbete inom Barn- och ungdomsverksamheten har föreningen tillsatt en Barn- och ungdomssportchef.
 
Med stor glädje meddelar vi att Alexander Wikner fr.o.m. den 9 december 2019 deltid kommer att arbeta som barn- och ungdomssportchef. Alexander är sedan tidigare välkänd inom SBBK. Från 12 års ålder har Alexander varit aktiv i föreningen. Han har spelat i föreningens ungdomslag P85, utvecklingslaget KNIGHTS och i herrlaget KINGS samt tränat lag i föreningens elitförberedande verksamhet för ungdomar. De senaste åren har han varit ansvarig för föreningens fysträning. Utöver detta har han ansvarat för föreningens skolsamverkan för NIU i Södertälje och Basketprofilen på Rosenborgskolan samt arbetat för Sörmlandsidrotten. I uppdraget kommer Alexander framöver leda, koordinera och driva utvecklingen av föreningens Barn- och ungdomsverksamhet. Han kommer även ha huvudansvaret för SBBKs samarbete med skola. (NIU i Södertälje och basketprofilen på Rosenborgskolan).
 
- Med denna satsning på en sportchef för vår Barn- och ungdomsverksamhet är vår förhoppning att vi ska stabilisera och stärka det pågående utvecklingsarbetet av SBBKs största verksamhetsområde, och med sin visionära drivkraft och förvaltande vilja är Alexander för oss ett självklart val att ha på den positionen, säger Peter Boström.
 
För mer information:
Alexander Wikner, Barn- och ungdomssportchef 070-542 38 42
Peter Boström, Barn-och ungdomsansvarig ledamot styrelsen 070-758 85 60
Anders Nielsen, Ordförande SBBK 070-778 98 82

Relaterade nyheter

 • Skalhuset.se

  Skrivet 2022-09-13

  SBBK kan stolt meddela att Skalhuset.se har förlängt sitt partnerskap med klubben som officiell partner.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK golfen i Trosa är avgjord.

  Skrivet 2022-09-12

  I blåsigt men vackert väder avgjordes i fredags SBBK golfen på Trosa golfklubb. Över 30 spelare och sponsorer tillsammans med en del andra SBBK:are hade en mycket trevlig dag.

  Läs mer
 • SBBK Golfen 2022

  Skrivet 2022-08-23

  Nu är det hög tid att anmäla sig till SBBK-golfen den 9:e september om du inte redan gjort det!! Deadline för anmälan är den 26:e augusti!

  Läs mer
SBBK