Ny Barn- och ungdomssportchef klar för SBBK!

Tisdag 3 december 2019

Alexander Wikner
Alexander Wikner

I samband med SBBKs pågående förändringsarbete inom Barn- och ungdomsverksamheten har föreningen tillsatt en Barn- och ungdomssportchef.
 
Med stor glädje meddelar vi att Alexander Wikner fr.o.m. den 9 december 2019 deltid kommer att arbeta som barn- och ungdomssportchef. Alexander är sedan tidigare välkänd inom SBBK. Från 12 års ålder har Alexander varit aktiv i föreningen. Han har spelat i föreningens ungdomslag P85, utvecklingslaget KNIGHTS och i herrlaget KINGS samt tränat lag i föreningens elitförberedande verksamhet för ungdomar. De senaste åren har han varit ansvarig för föreningens fysträning. Utöver detta har han ansvarat för föreningens skolsamverkan för NIU i Södertälje och Basketprofilen på Rosenborgskolan samt arbetat för Sörmlandsidrotten. I uppdraget kommer Alexander framöver leda, koordinera och driva utvecklingen av föreningens Barn- och ungdomsverksamhet. Han kommer även ha huvudansvaret för SBBKs samarbete med skola. (NIU i Södertälje och basketprofilen på Rosenborgskolan).
 
- Med denna satsning på en sportchef för vår Barn- och ungdomsverksamhet är vår förhoppning att vi ska stabilisera och stärka det pågående utvecklingsarbetet av SBBKs största verksamhetsområde, och med sin visionära drivkraft och förvaltande vilja är Alexander för oss ett självklart val att ha på den positionen, säger Peter Boström.
 
För mer information:
Alexander Wikner, Barn- och ungdomssportchef 070-542 38 42
Peter Boström, Barn-och ungdomsansvarig ledamot styrelsen 070-758 85 60
Anders Nielsen, Ordförande SBBK 070-778 98 82

Relaterade nyheter

 • Årets SBBK:are 2021; Andjelko Ilic

  Skrivet 2021-10-05

  Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort stora och viktiga insatser för SBBK.

  Läs mer
 • Lugnt Årsmöte i SBBK

  Skrivet 2021-09-29

  Under tisdagskvällen hölls SBBK:s årsmöte i Täljehallen, inför runt 30-talet medlemmar. Ordförande för mötet var Boel Godner, som med van hand lotsade mötet genom agendan.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK-golfen

  Skrivet 2021-09-08

  Årets SBBK-golf gick av stapeln på Kallfors golfbana i fredags. Som tidigare år var deltagarantalet cirka 30 spelare och det sammanfattade betyget från dem blev väldigt gott.

  Läs mer
SBBK