Praogänget dominerar SBBKs kansli från dag 1

Måndag 26 november 2018

Idag var vi runt i olika skolor och gjorde PR besök. Vi delades upp i olika grupper och åkte till 14 olika skolor. Barnen tyckte det var kul :) eftersom att vi kom och störde deras lektion. Vi fick också ta en bild som skulle vara kreativ och handla om basket. Bilden finns på laget.se. Vi kommer ta fler bilder under hela veckan.


Emilia
Tjena mitt namn är Emilia idag har jag varit på PR besök med Gloria, Toni och Dimitrs. Vi besökte skolorna Ronna och Vallaskolan. Det roligaste med dagen var när Gloria kommenterade att hon var lång när hon igentligen är 1,60 typ. Den vanligaste frågan bland barnen var hur lång Toni är och vad vi gjorde där. Jag tyckte att det var riktigt fantastiskt att få vara med kings och Telge :)

Leah
Hola amigooooooooos!

Idag var jag, Adam och Eric i Igelsta, Majtorp och Vittraskolan. De 2 första klasserna var det ganska läskigt jag drack lite läsk innan det kanske var därför :) fattar ni eller…… läsk-igt. Prata inför människor är inte min grej, men jag klarade mig genom hela dagen och det blev lättare och lättare för varje gång. En sak jag märkte jag märkte när jag stod där inför klasserna var att barnen blev väldigt exalterade när de fick prata om sig själva, så vi höll oss ganska utanför och så fick dom sköta snacket.


Alva
Hejsan hoppsan
Jag hälsade på Blombacka och Soldala skolan med Valter och Mikaela. Barnen tyckte om när dom fick prata och svara på frågor. Det vanligaste frågan vi fick var hur lång Mikaela är. Nu har det fastnat i mitt huvud, hon är 184cm. Många barn gick på fotboll och det var väldigt några som gick på basket. Något som var roligt var när barnen konstaterade att det var viktigt att kämpa och göra sitt bästa när vi bad dom ställa frågor? ” det viktigaste är att kämpa och göra sitt bästa” ”det göt inget om man gör fel” :)

Relaterade nyheter

Breddverksamheten