NyhetsBollen Oktober säsong 2017-18

Tisdag 3 oktober 2017

NyhetsBollen Oktober med info till alla er SBBKare
NyhetsBollen Oktober med info till alla er SBBKare

 

EB Turneringar Södertälje denna säsong 2017-18

Easy Basket turnering 7 oktober

Easy Basket turnering 16 december

Easy Basket 20 januari

3x3 turnering 18 februari

Easy Basket turnering 18 mars

Easy Basket turnering 22 april

Spelar avslutning 26 april med hela klubben

 

Höstlovsbasket vecka 44

Måndag den 30 oktober till onsdag den 1 november kl. 09.00-15.00. Vi vill att hela laget går så att vi verkligen får tid tillsammans att jobba på vår basket och umgås under våra lov! Tre heldagar med träningar, turneringar, basketbio, tiokamp, få träffa elitspelare från utvecklingslagen och ev A-lagen. Kostnaden för tre heldagar med mat inkluderad är 750 kronor.

 

Din Laget.se hemsida och din egen gratis app!

Nu har varje lag ha sin egna hemsida med gästbok, fotoalbum, video album, nyhets sidor, kalendrar och email funktioner tillsammans med en gratis app! Be er lagförälder eller coach att börja regga er föräldrar och era barn. Er hemsida finns redan nu länkad på www.laget.se/sbbkbarnochungdom och er app hittar ni er AppStore.

 

Telge Open

Turneringen spelas mellan den 27-29 oktober. Det kommer att bli en riktigt basketfest och vi är redo. Varje familj måste kunna jobba 12-16h. Vi kommer att spela mot lag som varit med förut.

 

SBBK Dagen

SBBK Dagen när vi har hinderbana, tipspromenad med fina priser, får prova vår styrka mot Knights och Damer Utveckling, får ta selfies och autografer med Telge och Kings, köpa våra fina dräkter och lyssna på olika föredrag om vad som händer i SBBK har blivit uppskjuten ett antal veckor. Vi återkommer när vi vet mer! I år kommer vi alla att ta LAGBILDER!  

 

Lagledare och assistentcoacher sökes till DITT lag

Varje coach som jobbar i SBBK lägger ner enormt mycket ideell tid och de är ut i fingerspetsarna våra vardagshjältar. De behöver DITT stöd som förälder i det lilla och stora. Om du kan hålla en övning på en planhalva, kolla närvaron, hjälpa till med körschema, arrangera en biokväll, coacha ett utav lagen på turneringarna, hjälpa till med att printa ut NyhetsBollen så att de får den i handen osv så gör du en stor förändring. Ju mer tid vi får utav er föräldrar ju bättre blir basketen och ju starkare blir vår förening.

 

Dräkter

Eftersom vi har fått en ny sponsor har alla dräkter skickats till Q-Corner för mer print. Så varmt välkommen Audi som sponsor till SBBK och tack! Samt så kan ni börja köpa dräkter här på kansliet inom kort. Vi återkommer när de är tillbaka J

 

Bollar

Bollar kan ni köpa på Stadium nere på stan eller i Moraberg för 100kr och uppåt. Man ska ha storlek 5 (juniorboll) i Smurfen upp till åk 6, sedan har man storlek 7 (damboll).

 

Vattenflaska

Ha alltid en vattenflaska fylld och klar INNAN träningen börjar. Samt se till att barnen kan dricka ur den utan att öppna den helt. Olyckan är snabbt framme och i stressen kan det bli många halkiga pölar på planen!

 

Medlemskort

Medlemskorten kan era coacher komma och hämta på kansliet. Om ni behöver hjälp eller vill hämta er själva ring oss på kansliet 08-550-12300. Det är gratis inträde till Telges och Kings alla grundseriematcher för våra Smurfarna upp till åk 5. För alla våra spelare i åk 6 och uppåt samt funktionärer och coacher gäller medlemskorten även för slutspelsmatcherna.

 

Fakturan

Din faktura skickas genom er laget.se inloggning. Se till att du har anmält korrekt email och mobilnummer. Ändrar ni någon utav dessa gå in och ändra själva i er profils inställningar. Alla spelare har rätten att prova på två gratisträningar!

 

Täljehallen Smurfen 4-6 år
Start: 30 september
Dag: Lördagar
Plats: Täljehallen
Klockan: 08.45-09.45

Järna Smurfen 4-6 år
Start: 15 september
Dag: Fredagar
Plats: Tavestaskolan
Klockan: 16.00-17.00

Pershagen Smurfen 4-6 år
Start: 30 september
Dag: Lördagar
Plats: Pershagenskolan
Klockan: 09.00-10.00

Hölö Smurfen 4-6 år
Start: 8 oktober
Dag: Söndagar
Plats: Lilla Hölöhallen
Klockan: 09.30-10.30

 

Ronna Smurfen 4-6 år
Start: 4 oktober
Dag: Onsdagar
Plats: Ronnahallen
Klockan: 17.30-18.30

Relaterade nyheter

Breddverksamheten