SBBK förstärker!

Fredag 19 augusti 2022

Anders Jeansson är ny försäljnings- och marknadsansvarig för Södertälje Basketbollklubb. Anders ser med glädje och spänning fram emot att få jobba för klubben i hans hjärta och hoppas kunna bidra till nya framgångar för klubben. Anders kommer tillsammans med Johan Strömwall jobba aktivt med klubbens viktiga sponsorarbete.

Anders spelade större delen av sin ungdom för SBBK, bland annat tillsammans med headcoach Ludde, och det blev SM-Guld i U18 och U20. Han har även spelat två säsonger som proffs norr om Sverige uppe i Tromsö.

– Jag känner att jag kommer in i ett riktigt spännande läge då det bland mycket annat kommer vara mycket uppmärksamhet kring SBBK med hemvändande tvillingarna Eldebrink och Lollo Halvarsson.

Jag ser fram emot att ses i hallen!

GO SBBK!!

Relaterade nyheter

 • Skalhuset.se

  Skrivet 2022-09-13

  SBBK kan stolt meddela att Skalhuset.se har förlängt sitt partnerskap med klubben som officiell partner.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK golfen i Trosa är avgjord.

  Skrivet 2022-09-12

  I blåsigt men vackert väder avgjordes i fredags SBBK golfen på Trosa golfklubb. Över 30 spelare och sponsorer tillsammans med en del andra SBBK:are hade en mycket trevlig dag.

  Läs mer
 • SBBK Golfen 2022

  Skrivet 2022-08-23

  Nu är det hög tid att anmäla sig till SBBK-golfen den 9:e september om du inte redan gjort det!! Deadline för anmälan är den 26:e augusti!

  Läs mer
SBBK