Fansens Lirare heter Jaye Crockett!

Onsdag 9 februari 2022

SBBK kan idag stolt presentera 30-årige Jaye Crockett som Fansens Lirare. Jaye har spelat för några av Europas storklubbar, senast i Championsleagueklubben Peristeri 
(Grekland) och har bred erfarenhet från internationell toppbasket. Han har också fått goda rekommendationer från förre SBBK-stjärnan John Roberson, som Jaye har spelat tillsammans med. 
– Crockett kommer att tillföra kraft, bra försvarsspel och en hel del poäng, tror headcoach Ludde Degernäs. Han är en spelartyp som vi behöver, och kommer att göra skillnad, fortsätter Degernäs.
– Vi är glada och imponerade över den uppslutning våra fans och sponsorer visat, deras insats har på kort tid gjort denna värvning möjlig, säger Johan Strömwall, SBBK:s klubbdirektör. Vi hade inte haft utrymme i budgeten för detta annars.

Jaye Crockett kommer till Södertälje i morgon torsdag, och förväntas debutera i bortamatchen mot Umeå på tisdag. Hemmafansen får sedan se honom debutera på hemmaplan i matchen mot Fryshuset fredagen den 18 februari. 

Frågor besvaras av: 
Headcoach Ludwig Degernäs 0735-059509 
Klubbdirektör Johan Strömwall 070-7677794

Relaterade nyheter

 • Ny spelare signad!

  Skrivet 2022-08-08

  SBBK kan idag presentera den amerikanske 202 cm långe centern Stephen Ugochukwu, som precis skrivit under ett 1-årsavtal med klubben.

  Läs mer
 • Ny pointguard klar!

  Skrivet 2022-07-23

  SBBK kan idag presentera den amerikanske 24-årige pointguarden Walter Kelser, som skrivit ett års avtal med SBBK:s herrlag.

  Läs mer
 • Theo Kermoury klar för SBBK

  Skrivet 2022-06-22

  Södertälje Basketbollklubb har kommit överens med Theo Kermoury, yngre bror till SBBK Herrs William Kermoury, om ett 4-årsavtal.

  Läs mer
SBBK Herrlaget