Även allt gott har ett slut

Fredag 30 november 2018

 

Jeanette

Hej alla SBBKare, Södertäljebor och mindre lyckligt lottat folk ;)
Jeanette här som skriver. Ibland så slår man en gratis homerun och det gjordevi denna vecka med vårt praogäng. Ena dagen sliter de i snöblasket för atthjälpa till med PR i skolorna och travar runt på egen bevåg i stan, nästa såkommer man in på kontoret och de har självmant städat gymmet åt Wikner och ståroch kör dans (någon app?) på kansliet och skrattet ekar. Glädjespridare ochhårt arbetande ungdomar > kan inte bli bättre! Utan dessa tjejer hade viinte haft en sådan kanon vecka som vi har haft.

 

Nu görs desista förberedelserna inför EB omgången på söndag och jag hoppas vi ses där! Haen fin start på er helg.

 

In hoops

Jeanette

Leah

Jeanette harskrivit ner några frågor men jag fattar inte dom så jag kör mitt egna race.

 

Den härveckan har jag lärt mig massor, bland annat om Scania och vad dom gör ochmycket om scouting. Den här veckan har vart full av aktiviteter vilket jaggillar, jag har gjort mer saker denna vecka än vad jag gjort under 3 månader.

 

Jag har haft3 idrottslektioner

Lärt mig hurman scoutar

Lärt mig omvad Scania gör

Jag hargjort PR-besök

Städa gymmetoch förrådet

Haft mötemed folk som jobbar inom SBBK

IrriteratTobias

Tagit bilder

Skrivit artiklar

Häftat papper

 

Aaaa som niser har jag gjort en massa. Ibland var det jobbig att vara koncentrerad länge :)

Om mansammanfattar den här veckan kan jag nog säga att den här veckan varit lärorik,intressant och jättekul, liksom vem vill inte starta dagen med ett torrt skämtfrån Tobias.

 

Tack fördenna vecka SBBK och ett stort tack till JEANETTE som orkat med oss!!!!

 

Tjingeling :)

 

Emilia

Den härhärliga vecka har jag haft riktigt roligt ex när vi var ute och lekte ute medbarnen på Viksbergskolan. Hela denna vecka har varit full av roligheter ochfullt av aktiviteter. Flera av dom sakerna vi gjort denna vecka är att vi vartpå PR besök, häftat papper, fått veta hur man scoutar matcher, städat gymmetoch förrådet. Vi var även på Scania och lyssnade på när Izla berättade om vadhon jobbade med. Vi har såklart gjort massormed mer saker men dom orkar jag liksom inte nämna.

Denna vecka har vart fantastiskt tack Jeanette för denna vecka!!

 

ALVA

Den härveckan har varit intressant och rolig. Jag har lärt mig mycket om hur mycketolika saker man kan jobba med här på SBBK. Dagarna har gått fort och Tobiasskämt har varit lika torra som vanligt. Något som jag tyckte var kul va att halektioner med åk1-3 på Viksbergskolan. Måste säga att jag inte trodde det var så mycket jobb att scouta matcher som det är. Vi har gjort mycket saker som Leah nämner i hennes text och om ni vill veta vad vi har gjortmer så får ni läsa hennes text. En sak till som vi gjorde idag var att städagymmet det var ganska roligt måste jag säga.

 

Jag tackarJeanette för att du orkade ta hand om oss och att du hittade på mycket sakeratt göra så vi inte blev utråkade. TACK FÖR DEN HÄR VECKAN SBBK!!!!!!

 

 

Vill även du praoa på SBBK?

Maila till jeanette.johansson@sbbk.se för frågor och info

In hoops

Relaterade nyheter

Breddverksamheten