Södertälje Open ställs in

Torsdag 29 oktober 2020

På grund av de nya restriktioner som Folkhälsomyndigheten idag gick ut med tvingas vi i sista stund ställa in vår stora ungdomsturnering Södertälje Open. Över 160 lag med barn och ungdomar i åldrarna 11-16 år från hela Sverige skulle ha deltagit i turneringen som skulle startat i morgon fredag.

– Det är ett rejält bakslag både för basketsporten i stort och naturligtvis även ekonomiskt för oss i Södertälje Basketbollklubb, riktigt tufft i ett redan ansträngt läge, säger SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall, och fortsätter:

– Vi följer självklart de direktiv som ges av myndigheterna, och har full förståelse för de åtgärder som tas för att dämpa smittspridningen, även om det här och nu känns väldigt tråkigt, när mina medarbetare jobbat hårt och sett till att allt var riggat och klart, säger Strömwall.

Läs även >>> Lokala restriktioner införs i ytterligare tre regioner

Relaterade nyheter

 • Årets SBBK:are 2021; Andjelko Ilic

  Skrivet 2021-10-05

  Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort stora och viktiga insatser för SBBK.

  Läs mer
 • Lugnt Årsmöte i SBBK

  Skrivet 2021-09-29

  Under tisdagskvällen hölls SBBK:s årsmöte i Täljehallen, inför runt 30-talet medlemmar. Ordförande för mötet var Boel Godner, som med van hand lotsade mötet genom agendan.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK-golfen

  Skrivet 2021-09-08

  Årets SBBK-golf gick av stapeln på Kallfors golfbana i fredags. Som tidigare år var deltagarantalet cirka 30 spelare och det sammanfattade betyget från dem blev väldigt gott.

  Läs mer
SBBK