Södertälje Open ställs in

Torsdag 29 oktober 2020

På grund av de nya restriktioner som Folkhälsomyndigheten idag gick ut med tvingas vi i sista stund ställa in vår stora ungdomsturnering Södertälje Open. Över 160 lag med barn och ungdomar i åldrarna 11-16 år från hela Sverige skulle ha deltagit i turneringen som skulle startat i morgon fredag.

– Det är ett rejält bakslag både för basketsporten i stort och naturligtvis även ekonomiskt för oss i Södertälje Basketbollklubb, riktigt tufft i ett redan ansträngt läge, säger SBBK:s klubbdirektör Johan Strömwall, och fortsätter:

– Vi följer självklart de direktiv som ges av myndigheterna, och har full förståelse för de åtgärder som tas för att dämpa smittspridningen, även om det här och nu känns väldigt tråkigt, när mina medarbetare jobbat hårt och sett till att allt var riggat och klart, säger Strömwall.

Läs även >>> Lokala restriktioner införs i ytterligare tre regioner

Relaterade nyheter

 • Skalhuset.se

  Skrivet 2022-09-13

  SBBK kan stolt meddela att Skalhuset.se har förlängt sitt partnerskap med klubben som officiell partner.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK golfen i Trosa är avgjord.

  Skrivet 2022-09-12

  I blåsigt men vackert väder avgjordes i fredags SBBK golfen på Trosa golfklubb. Över 30 spelare och sponsorer tillsammans med en del andra SBBK:are hade en mycket trevlig dag.

  Läs mer
 • SBBK Golfen 2022

  Skrivet 2022-08-23

  Nu är det hög tid att anmäla sig till SBBK-golfen den 9:e september om du inte redan gjort det!! Deadline för anmälan är den 26:e augusti!

  Läs mer
SBBK