Södertälje Basketbollklubb söker Ekonomichef

Tisdag 9 februari 2021

Vill du arbeta och ta ansvar för ekonomin för SBBK samt Täljehallen AB?

Södertälje Basketbollklubb är en av Sveriges mest framgångsrika Basketföreningar med otaliga svenska mästerskap på herr- dam- och ungdomssidan, men också en förening som står för en stor bredd från knatte- till juniorverksamhet, ett starkt samhällsengagemang och en lång historia med ett starkt varumärke.

I rollen som ekonomichef har du hela det ekonomiska ansvaret för två juridiska personer: SBBK, Södertälje Basketbollklubb, ideell förening samt Täljehallen AB, vår egen arena som dotterbolag. Du leder arbetet tillsammans med två resurser på deltid som stöd. Du kommer dessutom att inom en framtid få ansvar för att bygga upp och bolagisera en gemensam ekonomifunktion i ett eget bolag. Du rapporterar till vår Klubbdirektör och ingår i ledningsgruppen. 

Läs mer och ansök här. 

Relaterade nyheter

 • Årets SBBK:are 2021; Andjelko Ilic

  Skrivet 2021-10-05

  Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort stora och viktiga insatser för SBBK.

  Läs mer
 • Lugnt Årsmöte i SBBK

  Skrivet 2021-09-29

  Under tisdagskvällen hölls SBBK:s årsmöte i Täljehallen, inför runt 30-talet medlemmar. Ordförande för mötet var Boel Godner, som med van hand lotsade mötet genom agendan.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK-golfen

  Skrivet 2021-09-08

  Årets SBBK-golf gick av stapeln på Kallfors golfbana i fredags. Som tidigare år var deltagarantalet cirka 30 spelare och det sammanfattade betyget från dem blev väldigt gott.

  Läs mer
SBBK