Södertälje Basketbollklubb söker Ekonomichef

Tisdag 9 februari 2021

Vill du arbeta och ta ansvar för ekonomin för SBBK samt Täljehallen AB?

Södertälje Basketbollklubb är en av Sveriges mest framgångsrika Basketföreningar med otaliga svenska mästerskap på herr- dam- och ungdomssidan, men också en förening som står för en stor bredd från knatte- till juniorverksamhet, ett starkt samhällsengagemang och en lång historia med ett starkt varumärke.

I rollen som ekonomichef har du hela det ekonomiska ansvaret för två juridiska personer: SBBK, Södertälje Basketbollklubb, ideell förening samt Täljehallen AB, vår egen arena som dotterbolag. Du leder arbetet tillsammans med två resurser på deltid som stöd. Du kommer dessutom att inom en framtid få ansvar för att bygga upp och bolagisera en gemensam ekonomifunktion i ett eget bolag. Du rapporterar till vår Klubbdirektör och ingår i ledningsgruppen. 

Läs mer och ansök här. 

Relaterade nyheter

 • Skalhuset.se

  Skrivet 2022-09-13

  SBBK kan stolt meddela att Skalhuset.se har förlängt sitt partnerskap med klubben som officiell partner.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK golfen i Trosa är avgjord.

  Skrivet 2022-09-12

  I blåsigt men vackert väder avgjordes i fredags SBBK golfen på Trosa golfklubb. Över 30 spelare och sponsorer tillsammans med en del andra SBBK:are hade en mycket trevlig dag.

  Läs mer
 • SBBK Golfen 2022

  Skrivet 2022-08-23

  Nu är det hög tid att anmäla sig till SBBK-golfen den 9:e september om du inte redan gjort det!! Deadline för anmälan är den 26:e augusti!

  Läs mer
SBBK