Smurf Basket i Ronna

Måndag 18 september 2017

 

Smurfbasketen tar över! 
ÄNTLIGEN kommer Smurfen att startas upp i Ronnahallen i år. Det har varit en het efterfrågan i ett tag och NU blir det verklighet. Två tränare har steppat fram och tar tag i saken med egna händer för att skapa en stabil grund för basketen att växa på i området. 

Söker Fler Erfarna Ledare! 
Ett stort TACK till Florence Melkemichel och Alin Khatchadourian som har tackat ja till att bli Områdesansvariga för SBBK Hawks och Smurfen i Ronna. Florence och Alin går in och sköter om Smurfen tills att vi har hittat intresserade och mogna ledare som kan ta över ansvaret under deras ledning och mentorskap. Är du intresserad utav att stötta ditt barn i dess fritidsintresse och utveckla ditt egna ledarskap hör av dig till oss på: jeanette.johansson@sbbk.se  

Smurfens Fokus...
Smurfbasketen är fantasifull, utmanande och fantastiskt kul! I vår smurfbasket får barnen på ett lekfullt sätt lära känna bollen genom olika former av lekar: bollek där vi jobbar med barnens grundläggande rörelsemönster genom lek och samarbete. Vi tränar även vår motorik och koordination genom olika former av hinderbanor. Grunden för en ”good mover” läggs redan här!

SBBK Satsar..
SBBK gör en stor satsning på Ronna, Geneta, Enhörna och Lina i år med våra coacher Florence och Alin. Vårt stora mål i år är att skapa en stabil, rolig och fantasifull Smurfverksamhet för barn 4-6 år (födda 2011-2013).  

Dag: Onsdagar
Tid: 17.30-18.30 
Start: 4 oktober
Avslutning: 11 april
Lediga under höstlov, jullov, sportlov och påsklov. 
Ålder: 4-6 år, födda 2011-2013
Kostnad: 950kr
Barnen får en T-shirt och ett medlemskort för alla A-lags matcher i grundserien. 

Maila oss på basket.se 
Namn:
Personnummer 10 siffror:
Målsmans namn:
Målsmans mobil nummer:
Målsmans email:
Övrigt: 

Tack Florence och Alin
Stort tack och välkomna tillbaka för ännu en säsong Alin och Florence. Nu ger vi järnet #Tillsammans och återupplivar den starka basketkulturen som finns i Geneta, Ronna, Lina och Enhörna med hjälp utav #Drivkraft #Glädje #Kvalité och #Trygghet !

In hoops,

Jeanette 

Relaterade nyheter

Breddverksamheten