SBBK golfen i Trosa är avgjord.

Måndag 12 september 2022

 • Årets vinnare av SBBK golfen Gunder Hurtigh samt Ann Fred Gau. Prisutdelare var systrarna Frida och Elin Eldebrink.
  Årets vinnare av SBBK golfen Gunder Hurtigh samt Ann Fred Gau. Prisutdelare var systrarna Frida och Elin Eldebrink.
 • Klubbdirektör Johan Strömwall delade också ut priser. Här får totaltvåan av tävlingen Mia Sandberg några av sina priser.
  Klubbdirektör Johan Strömwall delade också ut priser. Här får totaltvåan av tävlingen Mia Sandberg några av sina priser.
 • Gamla storspelaren Reda Bentebra vann ett årsabonnemang på SBL Play och fick priset av sin ännu äldre coach Jonte Karlsson.
  Gamla storspelaren Reda Bentebra vann ett årsabonnemang på SBL Play och fick priset av sin ännu äldre coach Jonte Karlsson.

I blåsigt men vackert väder avgjordes i fredags SBBK golfen på Trosa golfklubb. Över 30 spelare och sponsorer tillsammans med en del andra SBBK:are hade en mycket trevlig dag. 

Vår värdbana hade verkligen bjudit till i den sörmländska skärgården. Dagen började med frukost och sedan hälsade Erja Turunen välkommen till start samt berättade lite om den 50 åriga klubben samtidigt som reglerna för tävlingen klargjordes.

När väl startsignalen ljöd så bjöds det på riktigt blåsigt väder vilket kan vara förödande på den kustnära banan i Trosa. Under dagen visade sig solen och det som för många var på väg att bli en katastrof runda golfmässigt hyfsade till sig något. Det bjöds på en del tävlingar under spelets gång och mycket populärt var Audis hål där vinnaren närmast hål fick en weekend med en av Audis lyxbilar.
Efter avslutat spel bjöds det på en mycket god lunch och därefter startade prisutdelningen genomförd av klubbdirektör Johan Strömwall flankerad av tvillingarna Frida och Elin Eldebrink som kommit tillbaka till SBBK denna säsong.

Prisbordet var detta femte år digrare än någonsin och det delades samt lottades ut mängder av priser.
Totalvinnare av SBBK golfen (och tillika dammästare) blev Ann Fred Gau som krossade både bana och vind och vann på sju slag under sitt par. Herr mästare blev Gunder Hurtigh som kom in på ett slag över par och visade att gammal är äldst!

Detta var den femte upplagan av SBBK golfen och den verkar nu vara permanent i klubbens repertoar av sponsor och medlemsvård. Är du redan nu intresserad av att vara med nästa år kan du redan nu kontakta Anders Jeansson hos SBBK.

Avslutningsvis vill SBBK tacka alla deltagare samt de företag som gett priser.

Relaterade nyheter

 • Skalhuset.se

  Skrivet 2022-09-13

  SBBK kan stolt meddela att Skalhuset.se har förlängt sitt partnerskap med klubben som officiell partner.

  Läs mer
 • SBBK Golfen 2022

  Skrivet 2022-08-23

  Nu är det hög tid att anmäla sig till SBBK-golfen den 9:e september om du inte redan gjort det!! Deadline för anmälan är den 26:e augusti!

  Läs mer
 • Helgkampanj!

  Skrivet 2022-08-20

  Vi firar att det är helg med en helgkampanj på anmälningsavgiften till Södertäljeloppet.

  Läs mer
SBBK