SBBK Dam förstärker!

Torsdag 4 november 2021

Foto:DVTK.EU
Foto:DVTK.EU

 Damlaget har fått en mycket tuff start på årets liga, till viss del beroende på att tilltänkta utländska nyckelspelare inte motsvarat förväntningarna. Klubben har avslutat samarbetet med två importspelare, och har nu klart med den första ersättaren. 
 – Kristina kommer att tillföra stabil kvalité, storlek och poängproduktion, säger headcoachen Jesper Sundberg. Det finns just nu få lediga spelare ute på marknaden, så vi är mycket glada att vi genom goda kontakter hittade Kristina Arsenic, avslutar SBBK-coachen.


Arsenic kommer till Södertälje på fredag, och förväntas vara spelklar till första matchen efter landslagsuppehållet, dvs den 17 november, då laget ställs mot Helsingborg på hemmaplan. Klubben letar nu intensivt vidare för att fylla upp den andra lediga platsen i truppen. 
I morgon torsdag möter SBBK:s damlag serieledande Luleå i Täljehallen, en riktigt svår utmaning för laget, som förmodligen får klara sig utan pointguarden Chanelle Molina, som dras med en lättare skada. 
– Vi hoppas många kommer och stöttar våra tjejer, de spelade riktigt bra senast i Visby,och kan nog överraska mot starka Luleå. Det blir en sevärd match, säger klubbdirektören Johan Strömwall.

Relaterade nyheter

SBBK Damlaget