Samuels tankar och ideer för SBBK BoU och EF verksamhet

Torsdag 4 april 2019

Igår onsdag och idag torsdag har Samuelfått jobbat med sitt skottschema och gjort en träningsplanering för ett lag iåk 7-8 för att fundera över träningsupplägg. Han har även fått var med påplaneringsmöten tillsammans med Fritidsgårdsverksamhet och Barn ochUngdomsavdelningen här på SBBK.

 

Samuel skriver…

 

”Här är mina idéer för SBBK.

 

Avslutningför mellanstadiet

Pris utdelning för spelarna så som; ÅretsVän, Årets Ledare, Årets Raketskott, Årets Klippa och Årets Kämpe. Tävlingarmed alla lagen där man kan vinna priser. Det spelas musik och kanske några matcher.

 

Avslutningför lågstadiet

Disco med musik och rökmaskin. Besök avKings och Telge som håller i olika tävlingar där man kan vinna saker som lag. Prisertill spelare som har förtjänat dem precis som för mellanstadiet.

 

Avslutningför coacherna

Priser till våra ledare så som ÅretsGlädjespridare, och Årets Vinnar Coach.  Bjudapå middag för alla coacher och sedan ha en basket match mellan coacherna förskojs skull.

 

Vanligaverksamheten

Erbjuda extra träningar med tränare påplats och Open Gym där alla kan lira match å att ha kul med tex Fritidsgårdarna.Ha brännbollsturnering och bjuda spelarna BBQ. Under en dag kan alla coacherbyta lag med varandra. Antingen under en turnering eller under en träning. Jagälskar alltid när jag får träna för nya coacher för man får höra hur deförklara en sak fast på olika sätt. Det är alltid kul att få chansen att förståen sak på ett nytt sätt. Det skulle skapa mer gemenskap mellan de olika lagenoch alla våra coacher.

 

Med vänliga hälsningar

Samuel Leke”

Relaterade nyheter

Breddverksamheten