Årets SBBK:are 2021; Andjelko Ilic

Tisdag 5 oktober 2021

Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort stora och viktiga insatser för SBBK.  Det är SBBK:s styrelse som varje år utser Årets SBBK:are och genom åren har totalt 49 personer fått utmärkelsen. Under pausen i matchen mellan SBBK Herr -Umeå hade SBBK:s nye ordförande Thomas Andersson och klubbdirektör

Johan Strömwall äran att dela ut priset till Årets SBBK:are 2021 till en person som vi alla träffar på när vi besöker Täljehallen: Andjelko Ilic.

 

Så här lyder styrelsens motivering:

”För ett mångårigt engagemang långt utöver det vanliga och för viljan att alltid ställa upp varhelst behoven uppstår inom föreningens olika verksamhetsområden.”

 

Ett stort grattis från klubben och ett ännu större tack för dina värdefulla insatser för SBBK genom åren!

 

Relaterade nyheter

 • Lugnt Årsmöte i SBBK

  Skrivet 2021-09-29

  Under tisdagskvällen hölls SBBK:s årsmöte i Täljehallen, inför runt 30-talet medlemmar. Ordförande för mötet var Boel Godner, som med van hand lotsade mötet genom agendan.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK-golfen

  Skrivet 2021-09-08

  Årets SBBK-golf gick av stapeln på Kallfors golfbana i fredags. Som tidigare år var deltagarantalet cirka 30 spelare och det sammanfattade betyget från dem blev väldigt gott.

  Läs mer
 • SBBK:are kallade till landslaget

  Skrivet 2021-07-13

  Vanligtvis brukar sommaren innebära ett gediget landslagsprogram även på ungdomssidan. I år ser förutsättningarna på grund corona dock annorlunda ut. Men det blir än dock ett begränsat landslagsprogram och ett ...

  Läs mer
SBBK