O.B Wiik och SBBK inleder långsiktigt samarbete

Måndag 20 februari 2017

O.B Wiik
O.B Wiik
Avtalet sträcker sig hela vägen till 2018 ut och O.B Wiik blir ny Guldsponsor till SBBK.

"O.B.WIIK, ledande i Norden på utveckling och tillverkning av lagerhallar, väderskydd och evenemang, är ett företag som är fast förankrat i Södertälje/ Nykvarn. O.B.WIIK arbetar, liksom SBBK, över hela Sverige samt även med export. Vår verksamhet bygger på högt engagemang och personlighet. Därav föll det naturligt att samarbeta med SBBK där personligt engagemang är en stor del av klubben med fast förankring på marken och en stolt historia", säger O.B Wiiks VD Rickard Segh.
 
 
 
"Det betyder mycket för SBBK att ett företag som O.B Wiik med lokal förankring och närvaro väljer oss som partner för sin exponering och goodwill. Detta gör att vi kommer kunna fortsätta utveckla vår verksamhet med en stabilare ekonomisk bas att ta avstamp ifrån", säger Robert Andersson, klubbdirektör i SBBK. 
 
 

Relaterade nyheter

 • Årets SBBK:are 2021; Andjelko Ilic

  Skrivet 2021-10-05

  Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort stora och viktiga insatser för SBBK.

  Läs mer
 • Lugnt Årsmöte i SBBK

  Skrivet 2021-09-29

  Under tisdagskvällen hölls SBBK:s årsmöte i Täljehallen, inför runt 30-talet medlemmar. Ordförande för mötet var Boel Godner, som med van hand lotsade mötet genom agendan.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK-golfen

  Skrivet 2021-09-08

  Årets SBBK-golf gick av stapeln på Kallfors golfbana i fredags. Som tidigare år var deltagarantalet cirka 30 spelare och det sammanfattade betyget från dem blev väldigt gott.

  Läs mer
SBBK