O.B Wiik och SBBK inleder långsiktigt samarbete

Måndag 20 februari 2017

O.B Wiik
O.B Wiik
Avtalet sträcker sig hela vägen till 2018 ut och O.B Wiik blir ny Guldsponsor till SBBK.

"O.B.WIIK, ledande i Norden på utveckling och tillverkning av lagerhallar, väderskydd och evenemang, är ett företag som är fast förankrat i Södertälje/ Nykvarn. O.B.WIIK arbetar, liksom SBBK, över hela Sverige samt även med export. Vår verksamhet bygger på högt engagemang och personlighet. Därav föll det naturligt att samarbeta med SBBK där personligt engagemang är en stor del av klubben med fast förankring på marken och en stolt historia", säger O.B Wiiks VD Rickard Segh.
 
 
 
"Det betyder mycket för SBBK att ett företag som O.B Wiik med lokal förankring och närvaro väljer oss som partner för sin exponering och goodwill. Detta gör att vi kommer kunna fortsätta utveckla vår verksamhet med en stabilare ekonomisk bas att ta avstamp ifrån", säger Robert Andersson, klubbdirektör i SBBK. 
 
 

Relaterade nyheter

 • Skalhuset.se

  Skrivet 2022-09-13

  SBBK kan stolt meddela att Skalhuset.se har förlängt sitt partnerskap med klubben som officiell partner.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK golfen i Trosa är avgjord.

  Skrivet 2022-09-12

  I blåsigt men vackert väder avgjordes i fredags SBBK golfen på Trosa golfklubb. Över 30 spelare och sponsorer tillsammans med en del andra SBBK:are hade en mycket trevlig dag.

  Läs mer
 • SBBK Golfen 2022

  Skrivet 2022-08-23

  Nu är det hög tid att anmäla sig till SBBK-golfen den 9:e september om du inte redan gjort det!! Deadline för anmälan är den 26:e augusti!

  Läs mer
SBBK