Lyckad SBBK golf igen!

Tisdag 29 september 2020

För tredje året i rad arrangerades i lördags den populära SBBK golfen. Tävlingen gick av stapeln på Salems GK i strålande höstväder med en väl preparerad bana som satte de trettio deltagarna på ordentliga prov.

Den tilltänkta lite större tävlingen fick i år minskas på grund av de restriktioner gällande covid 19 som tyvärr fortsätter ge vissa svårigheter gällande arrangemang. Tanken från början var annars ett större event med sponsorer men den fick nu bantas ned och bli mer av en ”kamrat” – tävling. Förhoppningsvis kan arrangemanget utökas nästa år då det visat sig vara en populär träff för många SBBK fantaster och intresset för att vara med stiger för varje gång det arrangeras.

Tävlingen blev lyckad med en strålande sol som sken hela dagen och de yttre förutsättningarna kunde ingen klaga på. Golfen blev svårare, mycket beroende på ”såphala” greener, och resultaten lär knappast skrivas in i historieböckerna.

Efter tävlingen kom klubbdirektör Johan Strömwall och berättade om läget i klubben. En intressant dragning utifrån gällande pandemi situation men även med ett positivt budskap inför framtiden. Speciellt intressant tyckte deltagarna att den kommande ungdomssatsningen verkar vara.

Därefter skedde prisutdelning, med ansenliga priser med tanke på deltagarantalet, där SBBK, Volkswagen samt Sportsground skall ha tack för att de ställde upp. Populärt var de senares pris vilket innebar att två deltagare lottades ut att få se alla sändningar gratis från grundserien av herrarnas liga.

Resultaten blev enligt följande:

Damklass
Bitte Andersson 69 slag
Christina Crona 71 slag
Ulrika Lindén 74 slag

Herrklass
Jimmy Bränn 74 slag
Mats Jernmo 75 slag
Jan Cannervall 76 slag

Närmast hål
Ann Fred Gau

Längsta drive
Ann Fred – Gau
Björn Fred

Relaterade nyheter

 • Skalhuset.se

  Skrivet 2022-09-13

  SBBK kan stolt meddela att Skalhuset.se har förlängt sitt partnerskap med klubben som officiell partner.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK golfen i Trosa är avgjord.

  Skrivet 2022-09-12

  I blåsigt men vackert väder avgjordes i fredags SBBK golfen på Trosa golfklubb. Över 30 spelare och sponsorer tillsammans med en del andra SBBK:are hade en mycket trevlig dag.

  Läs mer
 • SBBK Golfen 2022

  Skrivet 2022-08-23

  Nu är det hög tid att anmäla sig till SBBK-golfen den 9:e september om du inte redan gjort det!! Deadline för anmälan är den 26:e augusti!

  Läs mer
SBBK