Coach kickoff i SBBK inför säsongen 20/21

Söndag 20 september 2020

Kickoff för klubbens coacher lördagen den 19 september
Kickoff för klubbens coacher lördagen den 19 september
I lördags den 19 september genomförde vi en kickoff för alla coacher i klubben. Det blev föreläsningar, diskussioner och information, så att alla coacher ska känna sig rustade för säsongen 20/21. 
 
Vi vill rikta ett stort tack till alla coacher som deltog under dagen! Vi vill även rikta ett stort tack till Linda Bengtsson från RF-SISU Sörmland, Camilla Altéus från Svenska Basketbollförbundet och Phil Spires från SBBK som samtliga höll intressanta och lärorika föreläsningar och övningar med coachgruppen. Tack!

För de coacher som ej kunde medverka vid dagens kickoff har vi filmat allt som presenterades idag och kommer att dela det med er under veckan som kommer. Håll utkik för kommande clinics och utbildningar vi arrangerar under hösten.

Våra coacher är navet i vår barn & ungdomsverksamhet och vi vill önska alla våra lag och tränare ett stort lycka till med säsongen 20-21!
 
P.S. är du inte coach idag men skulle vara intresserad att börja? Sicka ett mail till basket@sbbk.se så berättar vi mer vad det innebär att vara ledare i SBBK.  


Baskethälsningar,

Alexander Wikner,
Sportchef barn & ungdom 
SBBK

Relaterade nyheter

Breddverksamheten