Anders Beckman är ny sälj- och sponsoransvarig

Måndag 8 oktober 2018

Anders Beckman - Ny sälj och sponsoransvarig i SBBK
Anders Beckman - Ny sälj och sponsoransvarig i SBBK
Anders skriver såhär om sig själv:

”Jag är född och uppväxt i Södertälje och bor på gångavstånd från ”basketfabriken” Täljehallen. Har spelat och coachat i SBBK till och från sedan 1972 och dessutom varit medlem av den ärorika ”Golvläggarligan” som la ut basketgolv och iordningställde Scaniarinken för basket då SBBK:s herrar spelade sina hemmamatcher där. Jag är väldigt inspirerad av att få arbeta med SBBK och dess partners för att kunna utveckla våra samarbeten, klubbens verksamhet och samtidigt bidra till att stärka bilden av Södertälje. Jag har under många år varit egenföretagare inom försäljning och utbildning med Södertälje som min geografiska marknad och bas.”


Har Ni frågor eller funderingar kring pågående eller önskat samarbete med Södertälje Basketbollklubb kontakta:

Anders Beckman
070-743 39 34
Anders.beckman@sbbk.se

Relaterade nyheter

 • Årets SBBK:are 2021; Andjelko Ilic

  Skrivet 2021-10-05

  Sedan klubbens 10-årsjubileum 1978 har Årets SBBK:are delats ut till någon (eller några) personer som har gjort stora och viktiga insatser för SBBK.

  Läs mer
 • Lugnt Årsmöte i SBBK

  Skrivet 2021-09-29

  Under tisdagskvällen hölls SBBK:s årsmöte i Täljehallen, inför runt 30-talet medlemmar. Ordförande för mötet var Boel Godner, som med van hand lotsade mötet genom agendan.

  Läs mer
 • Fler bilder

  SBBK-golfen

  Skrivet 2021-09-08

  Årets SBBK-golf gick av stapeln på Kallfors golfbana i fredags. Som tidigare år var deltagarantalet cirka 30 spelare och det sammanfattade betyget från dem blev väldigt gott.

  Läs mer
SBBK