Bäste ”Old Star”!

 

 

SBBK gör under 2017 en storsatsning på att få barn och ungdomar i Södertälje att prova på just den sport du själv valde en gång i tiden, d.v.s. basketball.

 

Under de sista tre åren har Barn- och Ungdomsverksamheten sakta men säker vuxit, och vill gärna fortsätta på den inslagna vägen…

 

 

Ledar- och spelarrekryteringsprojekt
Nyckeln till att få fler att spela basket är att få fler ledare, och under hela innevarande år kommer klubben att arbeta intensivt med just ledarrekrytering.

Vi hoppas (och tror) att det är möjligt att hitta många, som skulle kunna tänka sig vara ledare i ett basketledarteam - inte minst bland alla er, som tidigare spelade basket i klubbens AllStar-verksamhet.

Under våren gör vi nu en speciell satsning på att starta nya träningsgrupper för barn i förskole- och lågstadieåldrar.

 

 

Anmälan

Om du själv, eller någon du känner, skulle kunna tänka sig ingå i ett ledarteam - passa då på att göra en anmälan. Anmälan görs på allra enklaste sätt. Du SMS:ar ordet ”BASKET” + ditt eget namn  på SBBK-bredds mobilnummer 070-2311332, så hör vi av oss till dig, så snart vi någonsin kan. Vi ser gärna att du anmäler ditt intresse innan 15 februari.

 

 

Frågor
Har du frågor om något - tveka inte att höra av dig till någon av oss!

 

 

Mvh

 

/Jeanette Johansson/          /Alexander Wikner/           /Jan-Lennart Andersson/

070-7617888                      0705-423842                      0768-814666

 

 

 

PS.

Redan på söndag 12 februari 13.00-16.00 ordnar vi en ledarutbildning i Täljehallen, för just de som kan tänka sig ingå i ledarteam. Utbildningen leds av Dan Wiorek, f.d. landslagscoach i basket, tillika metodiklärare på GIH, med speciellt inriktning mot träning för barn.
Vill du vara med? Hör i så fall av dig direkt!

                                                                 DS.