SBBK - BC Luleå skjuts upp

Tisdag 17 november 2020

Fredagens hemmamatch i SBL herr mot BC Luleå skjuts upp, detta på grund av att flera i BC Luleå befaras vara smittade med covid-19.

Beslutet att flytta fram matchen är taget av Svenska Basketbollförbundets tävlingsutskott som skriver följande i sitt beslut:

"SBBF:s Tävlingsutskott har tagit beslutet att skjuta upp matchen Södertälje Basketbollklubb- BC Luleå, ordinarie matchdag 201120, pga befarad smittspridning i Luleå. SBBF:s tävlingsavdelning är behjälplig att hitta ett nytt speldatum. Enligt Covid 19 protokollet ska matchen spelas inom fyra veckor. TU ser dock att Södertälje har fått flera matcher uppskjutna och kan få svårt att få in ett nytt speldatum under denna period. "

På grund av landslagsuppehåll spelar därför inte SBBK herrlag sin nästa match förrän 1/12 då på bortaplan mot Umeå BSKT.


Rikard Aspegren 

Relaterade nyheter

 • SBBK utklassat i "Tegeltemplet"

  Skrivet 2020-11-16

  Ett för kvällen mycket inspirerat Jämtland körde över SBBK och vann med 112-71 i en match som var avgjord redan i halvtid, då skillnaden var 30 poäng.

  Läs mer
 • Inför Jämtland - SBBK herr

  Skrivet 2020-11-15

  I fredags stod SBBK för en stark insats på bortaplan mot Norrköping. Men SBBK hinner inte fira segern speciellt länge för redan på måndag kväll är det dags för match ...

  Läs mer
 • SBBK vann i Norrköping

  Skrivet 2020-11-13

  SBBK besegrade Dolphins med 106-88, efter en magisk andra quarter där nästan allt lyckades.

  Läs mer
SBBK Herrlaget