Anton Gaddefors är klar för SBBK!

Fredag 26 juni 2020

Forwarden Anton Gaddefors har skrivit på för SBBK! En av fjolårets vassaste spelare har bestämt sig för att spela ytterligare ett år med SBBK, trots att utlandsspel lockar!

- En jättebra förlängning. Vi bygger en riktigt bra stomme nu, sedan får vi avvakta hur ekonomin utvecklar sig innan vi lägger de sista pusselbitarna, säger klubbdirektören Johan Strömwall.

Headcoach Ludwig Degernäs är också mycket nöjd:

- Anton har den rätta karaktären för oss i SBBK, detta värdesätter vi högt. Dessutom har han såklart mycket stora basketkvalitéer, och vill vinna matcher och mästerskap, avslutar Ludde.  bra stomme nu, sedan får vi avvakta hur ekonomin utvecklar sig innan vi lägger de sista pusselbitarna, säger klubbdirektören Johan Strömwall.

Headcoach Ludwig Degernäs är också mycket nöjd:

-Anton har den rätta karaktären för oss i SBBK, detta värdesätter vi högt. Dessutom har han såklart mycket stora basketkvalitéer, och vill vinna matcher och mästerskap, avslutar Ludde.

Relaterade nyheter

 • SBBK - BC Luleå skjuts upp

  Skrivet 2020-11-17

  Fredagens hemmamatch i SBL herr mot BC Luleå skjuts upp, detta på grund av att BC Luleå har coronasmitta i laget.

  Läs mer
 • SBBK utklassat i "Tegeltemplet"

  Skrivet 2020-11-16

  Ett för kvällen mycket inspirerat Jämtland körde över SBBK och vann med 112-71 i en match som var avgjord redan i halvtid, då skillnaden var 30 poäng.

  Läs mer
 • Inför Jämtland - SBBK herr

  Skrivet 2020-11-15

  I fredags stod SBBK för en stark insats på bortaplan mot Norrköping. Men SBBK hinner inte fira segern speciellt länge för redan på måndag kväll är det dags för match ...

  Läs mer
SBBK Herrlaget