Landslagsspelare ersätter William Magarity

Tisdag 6 november 2018

Adam Ramstedt gör comeback i Kings
Adam Ramstedt gör comeback i Kings

- Det har varit många turer med en handfull spelare och när vi nästan uttömt alla möjligheter så dyker chansen att värva tillbaka Adam Ramstedt upp säger klubbdirektör Robert Andersson. Förhandlingarna har varit intensiva de senaste dagarna, men nu är det klart.

Supertalangen från Södertälje har kommit överens med sin ungerska klubb om att bryta kontraktet som undertecknades i somras. 

- Känns riktigt härligt säger Adam om att kunna återvända till Södertälje. Han hoppas kunna ansluta till laget redan inom någon dag.

- Vi i coachstaben och alla i laget som krigat fantastiskt sedan William värvades ser fram emot att bli ett komplett lag igen. Att det blev Adam känns givetvis väldigt kul och en lyckträff för alla i klubben då han är en av våra egna spelare. Dessvärre har vi vår playmaker Eric Garcia på skadelistan ett par veckor till men med Adam Ramstedt får vi en till spelare i rotationen som kommer lyfta oss och avlasta spelare som gått tunga minuter på flera positioner den senaste tiden säger headcoach Ludwig Degernäs.

 Kings spelar nästa match på sin bortaturné mot Uppsala på tisdag 6 november och sedan borta mot Nässjö måndag 12 november.

Relaterade nyheter

 • Kings är svenska mästare 2018-2019!

  Skrivet 2019-05-12

  4 667 personer hade kommit till Scaniarinken för att se den femte finalmatchen mellan Södertälje Kings och Borås Basket, som i och med slutsiffrorna 81-70 innebär att Kings är svenska ...

  Läs mer
 • Ny chans till SM-guld efter gårdagens förlust

  Skrivet 2019-05-11

  Matchen mellan Södertälje Kings och Borås Basket i morgon kväll tillhörde från början en av de eventuella i schemat, beroende på vem som skulle vinna i Borås i går kväll. ...

  Läs mer
 • Borås vann final nr 4

  Skrivet 2019-05-10

  Borås kom ut starkt och var det klart bättre laget. Kings släppte 31 poäng i den första quartern och kunde därefter inte resa sig. Borås vann med 97-80.

  Läs mer
Södertälje Kings