Landslagsspelare ersätter William Magarity

Tisdag 6 november 2018

Adam Ramstedt gör comeback i Kings
Adam Ramstedt gör comeback i Kings

- Det har varit många turer med en handfull spelare och när vi nästan uttömt alla möjligheter så dyker chansen att värva tillbaka Adam Ramstedt upp säger klubbdirektör Robert Andersson. Förhandlingarna har varit intensiva de senaste dagarna, men nu är det klart.

Supertalangen från Södertälje har kommit överens med sin ungerska klubb om att bryta kontraktet som undertecknades i somras. 

- Känns riktigt härligt säger Adam om att kunna återvända till Södertälje. Han hoppas kunna ansluta till laget redan inom någon dag.

- Vi i coachstaben och alla i laget som krigat fantastiskt sedan William värvades ser fram emot att bli ett komplett lag igen. Att det blev Adam känns givetvis väldigt kul och en lyckträff för alla i klubben då han är en av våra egna spelare. Dessvärre har vi vår playmaker Eric Garcia på skadelistan ett par veckor till men med Adam Ramstedt får vi en till spelare i rotationen som kommer lyfta oss och avlasta spelare som gått tunga minuter på flera positioner den senaste tiden säger headcoach Ludwig Degernäs.

 Kings spelar nästa match på sin bortaturné mot Uppsala på tisdag 6 november och sedan borta mot Nässjö måndag 12 november.

Relaterade nyheter

 • Kings vann mot Köping Stars

  Skrivet 2019-03-19

  Kings stannar på bara sju förluster i grundserien efter segern mot Köping med 94-68.

  Läs mer
 • Ingen Bizaca mot Köping

  Skrivet 2019-03-19

  Det blir inget spel för Toni Bizaca i kvällens match mot Köping. - Vi kommer att låta honom vila inför slutspelet. Ett säkerhetsåtgärd, säger coach Ludwig Degernäs några timmar före ...

  Läs mer
 • Tre kvar för Toni Bizaca

  Skrivet 2019-03-17

  Med tre poäng i matchen mot Köping Stars, så når Toni Bizaca gränsen 6000 poäng och blir då den femte i raden.

  Läs mer
Södertälje Kings