Södertälje Kings har förlängt med U20-landslagets pointguard Henrik Sjölin

Tisdag 28 juni 2016

Södertälje Kings har förlängt med U20-landslagets pointguard Henrik Sjölin

2016-06-28

Den unge pointguarden (född-97) debuterade för Södertälje Kings förra säsongen. Merparten av matcherna spelade han i Södertäljes utvecklingslag Knights i Basketettan (19 poäng, 5 returer och 3 assist) samt tog laget till Superettan (14 poäng, 2 returer och 4 assist).

Henrik Sjölin är en egen produkt. För närvarande slutförbereder sig Henrik med U20-landslaget i Täljehallen, Södertälje, för att spela EM (A-division) i Helsingfors senare i sommar.

Södertälje Kings trupp 16/17 just nu:

Henrik Sjölin
Davis Lejasmeiers
Toni Bizaca
Adam Ramstedt
Nick Spires

Av: Robert Andersson

Skriven av: Lina Agnemar

Foto: Anna Forsström

Relaterade nyheter

 • SBBK-LEGENDARER SKA HEDRAS

  Skrivet 2017-04-29

  SBBK:s styrelse har beslutat att hedra ett antal SBBK-Legendarer genom att hissa deras tröjor i taket på Täljehallen. Detta startar nu inför klubbens 50:e säsong och ska pågå under säsongen ...

  Läs mer
 • Fler bilder

  Vad coacherna sade efter matchen

  Skrivet 2017-04-28

  Citat av coacherna från presskonferensen efter den sjätte semifinalmatchen mellan Södertälje Kings och Norrköping Dolphins tisdagen den 27 april i Täljehallen.

  Läs mer
 • Fler bilder

  Kings vidare till final

  Skrivet 2017-04-28

  Tisdagkvällens match var viktig för både Södertälje Kings och Norrköping Dolphins. Kings ville gärna avsluta semifinalserien på hemmaplan medan Dolphins ville ta hem den en sista och avgörande gång till ...

  Läs mer
Södertälje Kings