Mark borta för Telge Basket

Söndag 8 oktober 2017

Foto: Anna Forsström
Foto: Anna Forsström

Telge har startat serien med två övertygande vinster, EOS borta och AIK hemma. Nu väntar svårspelade Mark på bortaplan. Förra säsongen placerade sig Mark pinnhålet högre i serien än Telge och de båda lagen drabbade samman i kvartsfinalen.

Telge lyckades där vinna matchserien med 2-1 efter en avgörande seger på bortaplan.

Mark har även de mött EOS borta men förlorade och slagit Norrköping hemma. 

Viktig match för båda lagen tidigt i en relativt kort serie med 22 omgångar. 

Telges nyförvärv Taylor Wurtz har startat strålande och snittar 20 poäng och 10,5 returer per match. Tillsammans med Mingo blir hon viktig offensivt för att Telge ska kunna behålla sin segersvit.

Laget har en del skadebekymmer med Ulrica, Anita, Frida Olsson och nu senast även Natacha Baydono på den tråkiga listan.

Relaterade nyheter

 • Teodora trivs i Telge

  Skrivet 2018-10-17

  Teodora Turudic, från Serbien, är en av nykomlingarna i årets Telge Hon har fått en bra start på säsongen och nu fått belöning i form av en landslagsplats.

  Läs mer
 • Enpoängsförlust efter jämn match i uppförsbacke

  Skrivet 2018-10-14

  Matchen mot Norrköping Dolphins blev som väntat betydligt tuffare och jämnare än Telge Baskets två tidigare och efter några sista skälvande matchminuter kunde Norrköping till slut vinna med 69-68. Flest ...

  Läs mer
 • Fler bilder

  Styrkemätning mot Norrköping

  Skrivet 2018-10-10

  Telge Basket har nu spelat två matcher i Svenska Basketligan och vunnit båda med stor marginal. I den tredje raka hemmamatchen på söndag väntar dock tuffare motstånd i form av ...

  Läs mer
Telge Basket