Mingo återvänder till Telge

Torsdag 1 juni 2017

Foto: Anna Forsström
Foto: Anna Forsström

Hon anslöt efter jul och gjorde succé i Telge. I slutspelet var hon en de mest tongivande spelarna i Telges hungriga gäng. Nu kommer Mingo tillbaka för en full säsong med Telge!

Under hela säsongen snittade hon nästan 17 poäng och 6 returer, i slutspelet steppade hon upp och motsvarande siffror var 21,3 och 6,5.

- "Tay" utvecklades fantastiskt under sin tid här förra säsongen och jag hoppas hon kommer ta ytterligare kliv när hon kommer vara här under en hel säsong säger Telgecoachen Viktor Bengtsson.

Lagbygget startar alltså med en återvändare och lagets målsättning är att vara snäppet bättre än förra säsong. 

 

 

Relaterade nyheter

 • Teodora trivs i Telge

  Skrivet 2018-10-17

  Teodora Turudic, från Serbien, är en av nykomlingarna i årets Telge Hon har fått en bra start på säsongen och nu fått belöning i form av en landslagsplats.

  Läs mer
 • Enpoängsförlust efter jämn match i uppförsbacke

  Skrivet 2018-10-14

  Matchen mot Norrköping Dolphins blev som väntat betydligt tuffare och jämnare än Telge Baskets två tidigare och efter några sista skälvande matchminuter kunde Norrköping till slut vinna med 69-68. Flest ...

  Läs mer
 • Fler bilder

  Styrkemätning mot Norrköping

  Skrivet 2018-10-10

  Telge Basket har nu spelat två matcher i Svenska Basketligan och vunnit båda med stor marginal. I den tredje raka hemmamatchen på söndag väntar dock tuffare motstånd i form av ...

  Läs mer
Telge Basket