Svår "måste-match" mot Uppsala

Lördag 21 januari 2017

Foto: Anna Forsström
Foto: Anna Forsström

Uppsala som hittills inte vunnit i ligan ännu har börjat agera för att ge sig själva en ordentlig chans att stanna kvar i ligan kommande säsong. Man har värvat Heather Butler som är scorande guard. Om hon blir spelklar till dagens match är fortfarande osäkert.

Telge åker till Uppsala stärkta av tre raka segrar och med värvningen av Tayler Mingo som kommit in i laget på ett bra sätt. I senaste segern mot Visby satte hon 19 poäng och spelade stabilt även om hon har en bit kvar till matchform.

Uppsala borta blir en tuff nöt att knäcka för Telge. Läget i tabellen gör matchen väldigt viktig för Telge om de ska kunna hålla undan för pånyttfödda Visby men också i jakten på lagen ovanför.

Relaterade nyheter

 • Fler bilder

  Ann-Marie Wikner, en SBBK-legendar

  Skrivet 2018-02-14

  I samband med Kings match mot BC Luleå på lördag den 17 februari kl 16.00 kommer Ann-Marie Wikner hedras för sin enastående karriär i SBBK.

  Läs mer
 • Stark avslutning av Telge mot Mark

  Skrivet 2018-01-25

  Telge Basket avgjorde i fjärde perioden och vann kvällens match mot Mark Basket med slutresultatet 82-63. En viktig vinst för hemmalaget som lyckades bryta sin förlustsvit med en riktig laginsats. ...

  Läs mer
 • Poppens debuterar mot Mark

  Skrivet 2018-01-23

  På torsdag tar Telge Basket emot Mark Basket från Kinna med uppkast klockan 19.00 i Täljehallen. Det är en viktig match för hemmalaget då en vinst innebär att de behåller ...

  Läs mer
Telge Basket