Svår "måste-match" mot Uppsala

Lördag 21 januari 2017

Foto: Anna Forsström
Foto: Anna Forsström

Uppsala som hittills inte vunnit i ligan ännu har börjat agera för att ge sig själva en ordentlig chans att stanna kvar i ligan kommande säsong. Man har värvat Heather Butler som är scorande guard. Om hon blir spelklar till dagens match är fortfarande osäkert.

Telge åker till Uppsala stärkta av tre raka segrar och med värvningen av Tayler Mingo som kommit in i laget på ett bra sätt. I senaste segern mot Visby satte hon 19 poäng och spelade stabilt även om hon har en bit kvar till matchform.

Uppsala borta blir en tuff nöt att knäcka för Telge. Läget i tabellen gör matchen väldigt viktig för Telge om de ska kunna hålla undan för pånyttfödda Visby men också i jakten på lagen ovanför.

Relaterade nyheter

 • Telge behåller fjärdeplatsen

  Skrivet 2017-12-09

  Telge Basket vann dagens match i Täljehallen mot Eos, och efter en tuff kamp blev slutresultatet 81-66. Det var en viktig vinst för Telge efter förlusten senast mot AIK. Vinsten ...

  Läs mer
 • Telge tar emot Eos

  Skrivet 2017-12-07

  Nu på lördag spelar både damlaget och herrlaget hemmamatcher i Täljehallen. Telge Basket inleder klockan 14.00 mot IK Eos, därefter spelar Södertälje Kings mot Nässjö Basket klockan 16.30.

  Läs mer
 • Fjärde raka förlusten för Telge

  Skrivet 2017-11-19

  Det blev en jämn kamp mellan Telge Basket och Visby Ladies som till slut vanns av Visby med 77-67. Poängbäst i matchen blev Visbys nya guard Brandy Montgomery med 24 ...

  Läs mer
Telge Basket