Europamatcherna - ett publiklyft!

Torsdag 22 december 2016

Foto. Anna Forsström
Foto. Anna Forsström
Södertäljepubliken har alltså börjat hitta till matcherna i Europacupen, vilket är oerhört glädjande. På årets första fyra hemmamatcher är snittet 1.112 åskådare att jämföra med förra årets 616 åskådare. En ökning med 80%!
 
När Kings nu står med ryggen mot väggen och behöver vinna mot rumäsnka BC Mures den 3 januari hoppas och tror vi att publiklyftet fortsätter.
 
Hemma avslutas andra rundan med hemmamatch mot högklassiga Gaziantep från Turkiet. Gaziantep som tog Fenerbache (tvåa i Euroleague förra säsongen) till förlängning härom veckan. 
 
God jul!
 
Vi ses nästa gång den 3 januari kl 19.00.

Relaterade nyheter

 • SBBK-LEGENDARER SKA HEDRAS

  Skrivet 2017-04-29

  SBBK:s styrelse har beslutat att hedra ett antal SBBK-Legendarer genom att hissa deras tröjor i taket på Täljehallen. Detta startar nu inför klubbens 50:e säsong och ska pågå under säsongen ...

  Läs mer
 • Fler bilder

  Vad coacherna sade efter matchen

  Skrivet 2017-04-28

  Citat av coacherna från presskonferensen efter den sjätte semifinalmatchen mellan Södertälje Kings och Norrköping Dolphins tisdagen den 27 april i Täljehallen.

  Läs mer
 • Fler bilder

  Kings vidare till final

  Skrivet 2017-04-28

  Tisdagkvällens match var viktig för både Södertälje Kings och Norrköping Dolphins. Kings ville gärna avsluta semifinalserien på hemmaplan medan Dolphins ville ta hem den en sista och avgörande gång till ...

  Läs mer
Södertälje Kings