Svår "måste-match" mot Uppsala

Lördag 21 januari 2017

Foto: Anna Forsström
Foto: Anna Forsström

Uppsala som hittills inte vunnit i ligan ännu har börjat agera för att ge sig själva en ordentlig chans att stanna kvar i ligan kommande säsong. Man har värvat Heather Butler som är scorande guard. Om hon blir spelklar till dagens match är fortfarande osäkert.

Telge åker till Uppsala stärkta av tre raka segrar och med värvningen av Tayler Mingo som kommit in i laget på ett bra sätt. I senaste segern mot Visby satte hon 19 poäng och spelade stabilt även om hon har en bit kvar till matchform.

Uppsala borta blir en tuff nöt att knäcka för Telge. Läget i tabellen gör matchen väldigt viktig för Telge om de ska kunna hålla undan för pånyttfödda Visby men också i jakten på lagen ovanför.

Relaterade nyheter

 • Teodora trivs i Telge

  Skrivet 2018-10-17

  Teodora Turudic, från Serbien, är en av nykomlingarna i årets Telge Hon har fått en bra start på säsongen och nu fått belöning i form av en landslagsplats.

  Läs mer
 • Enpoängsförlust efter jämn match i uppförsbacke

  Skrivet 2018-10-14

  Matchen mot Norrköping Dolphins blev som väntat betydligt tuffare och jämnare än Telge Baskets två tidigare och efter några sista skälvande matchminuter kunde Norrköping till slut vinna med 69-68. Flest ...

  Läs mer
 • Fler bilder

  Styrkemätning mot Norrköping

  Skrivet 2018-10-10

  Telge Basket har nu spelat två matcher i Svenska Basketligan och vunnit båda med stor marginal. I den tredje raka hemmamatchen på söndag väntar dock tuffare motstånd i form av ...

  Läs mer
Telge Basket