Svår "måste-match" mot Uppsala

Lördag 21 januari 2017

Foto: Anna Forsström
Foto: Anna Forsström

Uppsala som hittills inte vunnit i ligan ännu har börjat agera för att ge sig själva en ordentlig chans att stanna kvar i ligan kommande säsong. Man har värvat Heather Butler som är scorande guard. Om hon blir spelklar till dagens match är fortfarande osäkert.

Telge åker till Uppsala stärkta av tre raka segrar och med värvningen av Tayler Mingo som kommit in i laget på ett bra sätt. I senaste segern mot Visby satte hon 19 poäng och spelade stabilt även om hon har en bit kvar till matchform.

Uppsala borta blir en tuff nöt att knäcka för Telge. Läget i tabellen gör matchen väldigt viktig för Telge om de ska kunna hålla undan för pånyttfödda Visby men också i jakten på lagen ovanför.

Relaterade nyheter

 • Gorzow för svårt för Telge

  Skrivet 2018-12-13

  Polska Gorzow slog Telge med 113-57 och säkrade med det gruppsegern i FIBA EuroCup Women. För Telge var detta den sjätte raka förlusten, vilket innebär en sistaplats i grupp A, ...

  Läs mer
 • Klara i veckans lag trots förlust och skada

  Skrivet 2018-12-12

  För tredje gången den här säsongen fick Klara Lundquist en plats i Veckans lag, efter insatsen i matchen mot Högsbo.

  Läs mer
 • Fler bilder

  Förlust mot Högsbo

  Skrivet 2018-12-09

  Det blev en helt igenom jämn match mellan Telge Basket och Högsbo Basket, som Högsbo till slut lyckades vinna med 82-75. Bästa poänggörare blev Tiasha Gray, 26, och i Telge ...

  Läs mer
Telge Basket