Se helgens träningsmatcher live på webben!

Torsdag 24 september 2020

I helgen vankas det träningsmatcher för både SBBK dam och herr. På grund av corona kommer vi tyvärr inte ha någon publik. Men du kan ändå följa matcher, live via webben!

Lördag den 3 oktober, alltså nästkommande lördag, är det säsongspremiär i SBL för SBBK:s damlag som då ställs mot Uppsala på bortaplan. Som förberedelse inför säsongen spelar damlaget två träningsmatcher i helgen. På lördag 14.00 möter de Visby Ladies och på söndag 17.00 är det A3 Basket Umeå som står för motståndet.

För SBBK:s herrlag inleds inte säsongen förrän tisdag den 20 oktober. Herrlaget skulle egentligen ha spelat mot Ockelbo förra veckan men fick efter lite manfall ställa in. Första träningsmatchen blir istället nu på söndag 12.15 mot ligakonkurrenten Jämtland Basket, som den här säsongen coachas av Södertäljebekantingen Adnan Chuk.

På grund av coronapandemin kommer vi inte att släppa in någon publik i hallen, men vi kommer att sända samtliga matcher live via Solidsport (ppv).

Här ser du matcherna:

SBBK dam - Visby Ladies (lördag 14.00) 
SBBK herr – Jämtland Basket (söndag 12.15)
SBBK dam – A3 Basket (söndag 17.00)


Text: Rikard Aspegren 

Relaterade nyheter

 • SBBK vann i Helsingborg

  Skrivet 2021-01-20

  SBBK kom tillbaka efter en riktigt svag start och kunde till slut vinna med 72-62, efter en bra andra halvlek.

  Läs mer
 • Match mot tabelljumbon på onsdag

  Skrivet 2021-01-18

  På onsdag möter SBBK Helsingborg BBK på bortaplan. I lagens första möte i början av november vann SBBK hemma med 81-50. Nykomlingen HBBK ligger sist i tabellen, medan SBBK ligger ...

  Läs mer
 • Välkommen tillbaka Dara Taylor!

  Skrivet 2021-01-13

  Södertälje Basketbollklubbs damlag har gjort klart med en ersättare för Amanda Kantzy som lämnat för spel i Polen. Det blir den amerikanska point guarden Dara Taylor, som gör comeback i ...

  Läs mer
SBBK Damlaget