Se helgens träningsmatcher live på webben!

Torsdag 24 september 2020

I helgen vankas det träningsmatcher för både SBBK dam och herr. På grund av corona kommer vi tyvärr inte ha någon publik. Men du kan ändå följa matcher, live via webben!

Lördag den 3 oktober, alltså nästkommande lördag, är det säsongspremiär i SBL för SBBK:s damlag som då ställs mot Uppsala på bortaplan. Som förberedelse inför säsongen spelar damlaget två träningsmatcher i helgen. På lördag 14.00 möter de Visby Ladies och på söndag 17.00 är det A3 Basket Umeå som står för motståndet.

För SBBK:s herrlag inleds inte säsongen förrän tisdag den 20 oktober. Herrlaget skulle egentligen ha spelat mot Ockelbo förra veckan men fick efter lite manfall ställa in. Första träningsmatchen blir istället nu på söndag 12.15 mot ligakonkurrenten Jämtland Basket, som den här säsongen coachas av Södertäljebekantingen Adnan Chuk.

På grund av coronapandemin kommer vi inte att släppa in någon publik i hallen, men vi kommer att sända samtliga matcher live via Solidsport (ppv).

Här ser du matcherna:

SBBK dam - Visby Ladies (lördag 14.00) 
SBBK herr – Jämtland Basket (söndag 12.15)
SBBK dam – A3 Basket (söndag 17.00)


Text: Rikard Aspegren 

Relaterade nyheter

 • Damerna vann och gjorde 100

  Skrivet 2020-10-25

  Kapten Claesson visade vägen, importerna levererade och Anna Dahl svarade för en jättematch och en dubbel dubbel, när SBBK slog Mark med 100-89.

  Läs mer
 • Rosa Oktober

  Skrivet 2020-10-25

  Under oktober månad gör alla klubbar i SBL dam en insats för att uppmärksamma och samlat in pengar till kampen mot bröstcancer. Nu kan du köpa en SBBK Rosa Oktober ...

  Läs mer
 • Inför Mark

  Skrivet 2020-10-23

  Medan SBBKs herrlag fortfarande väntar på seriepremiär gör sig SBBKs damlag redo för säsongens fjärde match. Det är Mark Basket som står för motståndet på söndag på bortaplan i Kinna.

  Läs mer
SBBK Damlaget