Landslagsspelare ersätter William Magarity

Tisdag 6 november 2018

Adam Ramstedt gör comeback i Kings
Adam Ramstedt gör comeback i Kings

- Det har varit många turer med en handfull spelare och när vi nästan uttömt alla möjligheter så dyker chansen att värva tillbaka Adam Ramstedt upp säger klubbdirektör Robert Andersson. Förhandlingarna har varit intensiva de senaste dagarna, men nu är det klart.

Supertalangen från Södertälje har kommit överens med sin ungerska klubb om att bryta kontraktet som undertecknades i somras. 

- Känns riktigt härligt säger Adam om att kunna återvända till Södertälje. Han hoppas kunna ansluta till laget redan inom någon dag.

- Vi i coachstaben och alla i laget som krigat fantastiskt sedan William värvades ser fram emot att bli ett komplett lag igen. Att det blev Adam känns givetvis väldigt kul och en lyckträff för alla i klubben då han är en av våra egna spelare. Dessvärre har vi vår playmaker Eric Garcia på skadelistan ett par veckor till men med Adam Ramstedt får vi en till spelare i rotationen som kommer lyfta oss och avlasta spelare som gått tunga minuter på flera positioner den senaste tiden säger headcoach Ludwig Degernäs.

 Kings spelar nästa match på sin bortaturné mot Uppsala på tisdag 6 november och sedan borta mot Nässjö måndag 12 november.

Relaterade nyheter

 • Fler bilder

  Kings bygger nytt

  Skrivet 2019-09-16

  Efter två säsongers uppehåll som svensk mästare återtog Södertälje Kings förra säsongen SM-pokalen i den femte finalseriematchen mot Borås Basket inför 3 875 personer i Scaniarinken. När den nya säsongen ...

  Läs mer
 • Champions League-kvalet inleds på tisdag

  Skrivet 2019-09-15

  På tisdag spelar Södertälje Kings sin första match i Champions League-kvalet mot Balkan Botevgrad som gästar Täljehallen. Liksom Kings är regerande mästare i SBL är Balkan motsvarande för den bulgariska ...

  Läs mer
 • Förlust mot Helsinki Seagulls

  Skrivet 2019-09-12

  Finska Helsinki Seagulls bjöd på tufft motstånd i kvällens träningsmatch mot Södertälje Kings och vann till sist med 93-68. Poängbäst blev Seagulls Elijah Stewart, 26, och i Kings hemvändaren Dino ...

  Läs mer
Södertälje Kings