Jonte Karlssons Borås på besök

Fredag 14 oktober 2016

Jonte har även varit coach i Södertälje och här tagit klubben till två SM-finaler, 1996 och 2002.

Kings har inlett säsongen med en övertygande hemmapremiär mot Dolphins och en skakigare bortadito Luleå. Borås har inlett övertygande med två segrar.

Kings behöver studsa tillbaka från förlusten senast. Detta har varit lite av Kings signum under coach Bosnic att man analyserar noggrannt och sällan hamnar i för långa och djupa svackor. Nu är laget nykomponerat och spännande men det kommer givetvis ta lite tid för bitarna att trilla på plats.

- Vi är alltid som bäst från januari/februari och framåt.Det här laget behöver kanske ännu mer tid än tidigare trupper då vi har så många nya spelare säger coach Bosnic.

 

 

 

Relaterade nyheter

 • Fler bilder

  Vad coacherna sade efter matchen

  Skrivet 2017-04-28

  Citat av coacherna från presskonferensen efter den sjätte semifinalmatchen mellan Södertälje Kings och Norrköping Dolphins tisdagen den 27 april i Täljehallen.

  Läs mer
 • Fler bilder

  Kings vidare till final

  Skrivet 2017-04-28

  Tisdagkvällens match var viktig för både Södertälje Kings och Norrköping Dolphins. Kings ville gärna avsluta semifinalserien på hemmaplan medan Dolphins ville ta hem den en sista och avgörande gång till ...

  Läs mer
 • Matchboll till Kings

  Skrivet 2017-04-26

  Södertälje Kings och Norrköping Dolphins hade innan tisdagens match i Stadium Arena vunnit sina respektive hemmamatcher, det vill säga två vardera. Det gynnade främst Dolphins, vars hemmaplansfördel har inneburit att ...

  Läs mer
Södertälje Kings