Dino Pita klar för ytterligare en säsong i SBBK

Lördag 15 augusti 2020

SBBK meddelade igår att Dino Pita valt att förlänga kontraktet med SBBK:s herrlag.

- Vi är självklart jätteglada över att Dino skrivit på, han är en SBBK:are med rätt karaktär och stor erfarenhet. Viktigt för oss att i ett svårt läge, där vi av många orsaker väljer att satsa på ett ungt lag, också få in Dinos stora kvalitéer i lagbygget, Vi har jobbat hårt för att hitta en lösning som fungerar i dessa osäkra tider, och tycker att vi lyckats bra, säger Johan Strömwall, klubbdirektör i SBBK. 

- Dino hade en tuff säsong senast med många skador, så jag är övertygad att Dino kommer hungrig, revanchsugen och redo att hjälpa laget. Med Dino får vi in bland annat hans skyttekvalité och oräddhet att ta stora och tuffa skott i slutet av matcher, säger Ludwig Degernäs, headcoach för herrlaget.

SBBK är min moderklubb och det är här jag vill spela, och det har hela tiden varit mitt mål nu också, säger Dino Pita, och fortsätter: jag har haft tålamod och förstår såklart den tuffa tid som råder för idrotten, så därför är det extra skönt när det nu blivit klart. éer i lagbygget, säger Johan Strömwall, 

Relaterade nyheter

SBBK Herrlaget