Deanna Weaver i "Veckans lag"

Onsdag 23 januari 2019

Foto: Anna Forsström
Foto: Anna Forsström

Deanna tar en plats i "Veckans lag" för andra gången och hon gör det efter insatsen i segermatchen mot Mark. 

Nere i Kinnahallen var hon poänglös efter den första quartern och Telge var i underläge. När den andra började satt skotten igen och Telge kunde vinna klart. 31 poäng och 15 returer blev det till sist och därmed en plats i "Veckans lag".

Övriga:

Anna Kelly, Visby

Precious Hall, Luleå

Shaylen Burnett, Dolphins med 26 p, 11r och 8 ass

Dubravka Dacic, Eos med 22 p och 14 r

Den ssenare, Dacic alltså, är extra intressant eftersom Eos tar emot telge på lördag eftermiddag. När telge tog emot Eos i höstas var Dacic ett stort hot - satte 20 poäng och tog 16 returer. Såg tidvis ut som en storstjärna då. Hon, Ida Tryggedsson Preetzman och Leah Scott var Eos ledande spelare då. Hur blir det på lördag? 

Relaterade nyheter

 • Damerna vann och gjorde 100

  Skrivet 2020-10-25

  Kapten Claesson visade vägen, importerna levererade och Anna Dahl svarade för en jättematch och en dubbel dubbel, när SBBK slog Mark med 100-89.

  Läs mer
 • Rosa Oktober

  Skrivet 2020-10-25

  Under oktober månad gör alla klubbar i SBL dam en insats för att uppmärksamma och samlat in pengar till kampen mot bröstcancer. Nu kan du köpa en SBBK Rosa Oktober ...

  Läs mer
 • Inför Mark

  Skrivet 2020-10-23

  Medan SBBKs herrlag fortfarande väntar på seriepremiär gör sig SBBKs damlag redo för säsongens fjärde match. Det är Mark Basket som står för motståndet på söndag på bortaplan i Kinna.

  Läs mer
SBBK Damlaget