Davis Lejasmeiers klar för ytterligare en säsong med Södertälje Kings

Onsdag 22 juni 2016

Den fjärde pusselbiten i Kings lagbygge blir den lettiske guarden Davis Lejasmeiers som återvänder för ytterligare en säsong. Sedan tidigare är Toni Bizaca, Nick Spires och Adam Ramstedt klara för Södertälje Kings trupp.

Davis är ursprungligen från Lettland och den framgångsrika klubben BK Ventspils.

Hans första säsong i Kings blev det guld. Nu vill han, som flera innan honom gjort i Södertälje, ta ytterligare ett steg i sin utveckling och samtidigt bidra till Södertälje Kings fortsatta framgångar nationellt och internationellt.

För mer information kontakta:
Södertälje Kings Headcoach Vedran Bosnic +46 736 484 174
Davis Lejasmeiers +37 120 237 166

Av: Robert Andersson

Skriven av: Lina Agnemar

Foto: Anna Forsström

Relaterade nyheter

 • Fler bilder

  Vad coacherna sade efter matchen

  Skrivet 2017-04-28

  Citat av coacherna från presskonferensen efter den sjätte semifinalmatchen mellan Södertälje Kings och Norrköping Dolphins tisdagen den 27 april i Täljehallen.

  Läs mer
 • Fler bilder

  Kings vidare till final

  Skrivet 2017-04-28

  Tisdagkvällens match var viktig för både Södertälje Kings och Norrköping Dolphins. Kings ville gärna avsluta semifinalserien på hemmaplan medan Dolphins ville ta hem den en sista och avgörande gång till ...

  Läs mer
 • Matchboll till Kings

  Skrivet 2017-04-26

  Södertälje Kings och Norrköping Dolphins hade innan tisdagens match i Stadium Arena vunnit sina respektive hemmamatcher, det vill säga två vardera. Det gynnade främst Dolphins, vars hemmaplansfördel har inneburit att ...

  Läs mer
Södertälje Kings