Anna Dahl klar för Södertälje

Fredag 22 maj 2020

Foto: Peter Forsberg
Foto: Peter Forsberg

Efter 6 år i Wetterbygden styrs nu Anna Dahls basketkarriär vidare till SBBK. Dahl är en spelare med ungdomslandslagsmeriter och har de senaste två åren spelat i SBL Dam för sitt Wetterbygden.

 

Själv har hon följande att säga om att hon nu har valt att skriva på för Telge:

 

– Efter så många bra år i Wetterbygden känner jag att det är dags för en ny utmaning. Södertälje kändes från början helt rätt och jag är mer än taggad på att säsongen ska dra igång!

 

Coach Joakim Lantto ser också fram emot Annas ankomst:

 

– Anna var en spelare vi tidigt ville knyta till oss i Södertälje. Hon har helt rätt profil för vårt lag och det ska bli spännande att se Annas utvecklingskurva under nästa säsong.

 

Ettårskontraktet börjar gälla från 15 augusti – under förutsättning att SBL Dam startar på ordinarie sätt i höst.

 

 

 

Relaterade nyheter

 • Damerna vann och gjorde 100

  Skrivet 2020-10-25

  Kapten Claesson visade vägen, importerna levererade och Anna Dahl svarade för en jättematch och en dubbel dubbel, när SBBK slog Mark med 100-89.

  Läs mer
 • Rosa Oktober

  Skrivet 2020-10-25

  Under oktober månad gör alla klubbar i SBL dam en insats för att uppmärksamma och samlat in pengar till kampen mot bröstcancer. Nu kan du köpa en SBBK Rosa Oktober ...

  Läs mer
 • Inför Mark

  Skrivet 2020-10-23

  Medan SBBKs herrlag fortfarande väntar på seriepremiär gör sig SBBKs damlag redo för säsongens fjärde match. Det är Mark Basket som står för motståndet på söndag på bortaplan i Kinna.

  Läs mer
SBBK Damlaget