ADAM RAMSTEDT ÄR NÄSTA EXPORT TILL EUROPA

Måndag 23 juli 2018

Fotograf: Anna Forsström
Fotograf: Anna Forsström
Han kommer nästa säsong prova sina vingar i Europa.

- Vi önskar Adam lycka till och kan konstatera att vår verksamhet och långsiktiga satsning på internationellt spel, i kombination med stor talang och drivkraft hos spelarna,  ännu en gång gör att en dröm blir verklighet. Vi är stolta även om det, som alltid, innebär att vi tappar en kvalitetsspelare och behöver utveckla eller rekrytera en ny säger SBBKs klubbdirektör Robert Andersson.

Södertälje Kings headcoach Ludwig Degernäs söker nu Adams ersättare och har ett antal intressanta alternativ. 

- Det kan bli en svensk talang eller en utländsk spelare som ersättare för Adam. Jag har en handfull alternativ för närvarande säger Degernäs.

Adam som fick sitt stora genombrott förra säsongen i både landslaget och Kings snittade 10.6 poäng och 7.4 returer på ca 27 minuters speltid.


Relaterade nyheter

 • När Kings blev kungar igen

  Skrivet 2019-05-31

  Det blev en riktig succésäsong för Kings, med seriesegern och SM-guldet. - Vi vann fler matcher i slutspelet än vi förlorade under hela säsongen, konstaterar Ludwig Degernäs.

  Läs mer
 • Kings är svenska mästare 2018-2019!

  Skrivet 2019-05-12

  4 667 personer hade kommit till Scaniarinken för att se den femte finalmatchen mellan Södertälje Kings och Borås Basket, som i och med slutsiffrorna 81-70 innebär att Kings är svenska ...

  Läs mer
 • Ny chans till SM-guld efter gårdagens förlust

  Skrivet 2019-05-11

  Matchen mellan Södertälje Kings och Borås Basket i morgon kväll tillhörde från början en av de eventuella i schemat, beroende på vem som skulle vinna i Borås i går kväll. ...

  Läs mer
Södertälje Kings