SBBK Dam Utveckling

 • Svängigt spel gav en vinst och en förlust för DamU

  Skrivet 2017-12-04

  Helgen innehöll två matcher för DamU. Först ut var topplaget EOS, som vi tappade i andra halvlek, och sedan var det Huddinge, där vi tog matchen efter en riktigt bra tredje period.

  Läs mer
 • Fem vinster och en förlust i helgens USM-omgång

  Skrivet 2017-11-27

  Helt enligt den nya traditionen startade våra USM-lag första omgången på hemmaplan. U19 vann också planenligt sin grupp relativt enkelt medan U17 hade det klart tuffare.

  Läs mer
 • Starkt skytte gav DamU vinst mot ligatrean

  Skrivet 2017-11-14

  Malbas damlag hade redan förra året en bra uppställning och till i år har de förstärkt. En insats på DamU innan matchstart hade nog gett bra odds.

  Läs mer
 • En kontrollerad insats gav DamU:s andra vinst

  Skrivet 2017-10-23

  Efter en något okontrollerad inledning, där det stod nio lika efter fem minuter, var DamU det bättre laget. Västerås bjöd upp till dans på ett mycket bra sätt men räckte inte riktigt till. 43-74 blev slutresultatet där Moa var planens stora drottning.

  Läs mer
 • Dålig start fällde DamU

  Skrivet 2017-10-15

  RIG Mark på bortaplan är alltid en jobbig match. Utöver resan i sig kommer alltid Marktjejerna ut på planen med massor av energi och självförtroende. Även om DamU sedan i perioder knaprade sig närmare blev det aldrig jämnt.

  Läs mer
 • Säsongens första vinst för DamU

  Skrivet 2017-10-09

  När Haga BG Dolphins, Norrköpings utvecklingslag, kom på besök under lördagen var det två lag utan vinster som möttes. Efter en svängig match lyckades dock DamU knipa det längsta strået och komma ut med en sexpoängsvinst.

  Läs mer
 • Dubbla förluster för DamU

  Skrivet 2017-10-02

  Dubbla hemmamatcher för DamU gav två chanser att ta hem säsongens första vinst. Ett förstärkt Helsingborg var allt för starkt, men förlusten mot Oskarshamn satt djupare inne.

  Läs mer
 • Stor förlust i bortapremiären för DamU

  Skrivet 2017-09-26

  DamU fick tuffast möjliga motstånd i säsongens första match. Högsbo, som i försäsongen besegrat damligalag, satsar stort för att gå upp till Damligan nästa säsong.

  Läs mer